.

.

G2TUP Тънка Златна линия Подарък Мениджър на 911, чанта с цип за оператор на първия отговор, Подарък за една седмица на Телекомуникациите за Нея (911 Dispatcher T)

G2TUP Тънка Златна линия Подарък Мениджър на 911, чанта с цип за оператор на първия отговор, Подарък за една седмица на Телекомуникациите

BGN 2.00
Продукти

♥ Отговарят на спешни повиквания?Помогнете за спасяването на живота с помощта на тази уникална чанта за съхранение на благодарност диспечера на 911Бъдете добре подготвени за работа с този подарък мениджър на 911.Запазете спокойствие и се съсредоточете с този забавен дизайн диспечера на 911. ♥ Този страхотен подарък за спешни услуги, връзки, предназначени за вас.Ще се превърне в подходящ подарък и за полицейски полети.Вземете този красив калъф за изпращане на 911 и повишете своята бдителност по време на работа. ♥ Получи тази страхотна чанта за тоалетни принадлежности на оператора на 911, подарък за Хелоуин на вашето баща ми, майка ми, баща ми, жена ми, мъжа ми, чичо, сестра или брат, който работи в службата за бърза реакция на спешна помощ или на оператора на 911. ♥ Материал : Косметичка за оператор на линейка, която е изработена от платното и метален цип, тя е здрава, водоустойчива, устойчива на замърсяване, лесно за почистване, лека, мека и чиста. ♥ Размер козметични чанти-организатор Thin Yellow Line : дължина : 23 см (9,05 инча) широчина : 5 cm (1,97 инча) височина : 17 см (6,7 инча).Достатъчно, за да побере всичко необходимо : козметика, слънчеви очила, лична карта, мобилен телефон, ключове, химикалки, комикси и книги.Ние сме специализирани в производството на чорапи / Кафе steins.Нашите продукти са вдъхновени от предмети от бита, такива като домашни животни, природа, научни продукти и много други.Характеристики : 1. Хлопчатобумажный материал позволява машинную пране и разтягане на крак, като предоставя идеален кръг размер. Тези чорапи съдържат много забавно съобщение, което ще ги накара да рассмеяться. Тези страхотни чорапи - уникален забавен подарък за специални случаи.Този път, носете подарък, който ще незаличима ефект, и си представете реакцията на вашите близки. Идеално за празнични дни, рождени дни, двойки, housewarming, ден на майката, дама, подарък за нов дом и валентинок.

R

Продукти в категория