.

.

USB Настолен вентилатор с осциллирующим на горивото 4000 ма - Малък настолен вентилатор, захранван С батерии или USB вентилатор е Тих Персонален вентилатор с 4 Степени Н?

USB Настолен вентилатор с осциллирующим на горивото 4000 ма - Малък настолен вентилатор, захранван С батерии или USB вентилатор е Тих

BGN 0.67
Продукти

【4-хоризонтално завъртане на 120 градуса, просто кликнете бутона "S"Малък настолен вентилатор осигурява охлаждане под различни ъгли и подобрява въздушния поток в по-малки помещения в зависимост от вашите нужди.Преносим настолен вентилатор идеален за дома, спални, офис, на работния плот, на брега на морето, на къмпинга или някъде другаде, където трябва да направите своя ден на хладно. 【Подвижни и лесно моющийся】 : Персонален настолен вентилатор със свалящ се преден капак, просто отлепете предната част на рамката на часовниковата стрелка, след това можете да лесно почистване на предния капак и остриета от фенове влажна кърпа. дръжте мини настолен вентилатор винаги нови и насладете се на свежия и чист вятър. 【Отлично качество и стабилен дизайн 】 : Персонален вентилатор с обновен двигател, сертифициран и изпитан в безопасност, сигурен, стабилен и издръжлив.Настолен USB-фен е на широка основа и четири гумени подплата в долната част на влакчета, които са надеждно закотвени фен на място и да не се плъзне при работа дори и при висока скорост. 【Широко приложение】 : Този настолен вентилатор, захранван с батерии класически цветове и обикновен външен вид, лесен и удобен за переноске, идеален за дома, спални, офис, хотел, писмено маса, библиотека, плаж, на къмпинг или на всяко друго място за охлаждане, особено подходяща за летния туристически или спортни занимания на открито. 【Идеален подарък】 : Настолен вентилатор със стилен и красив външен вид, можете да дарите малка настолен вентилатор на своите приятели, гаджета, деца и семейство, което може да доведе до прохладното лято.Чудесен подарък за горещо лято!!. Захранва от батерия с капацитет 4000 mah : Този малък настолен вентилатор, оборудван с акумулаторна батерия с капацитет 4000 mah, можете да вземете със себе си за употреба на открито.Акумулаторна батерия през USB : съвместим с PC / лаптоп, блок за захранване, ac адаптер, зарядно за кола устройство и други източници на хранителни вещества с поддръжка на USB.Осцилиращият настолен вентилатор има четири скоростта на въртене в зависимост от вашите нужди и осигурява прохлада по всяко време и на всяко място.Просто переключайте предаване с помощта на един бутон.

R

Продукти в категория