.

.

Cabilock Ролка Бижута за Пътуване, Органайзер за Бижута, Чанта-Ролка, Сгъваем Калъф за Бижута, Органайзер за Грим за Пръстени, Гривни, Обици (в Червено), Бижутериен Орган?

Cabilock Ролка Бижута за Пътуване, Органайзер за Бижута, Чанта-Ролка, Сгъваем Калъф за Бижута, Органайзер за Грим за Пръстени,

BGN 2.67
Продукти

Китайската традиционна бродерия на цветя, украсена на чантата, много е красива и елегантнаМожете да минимизирате чанта за съхранение, за да се спести място за по-удобно носене.Това е идеалното място за съхранение на вашите бижута по време на пътуване или просто за всекидневна употреба.Висококачествена многофункционална косметичка за съхранение на бижута, ръчно изработени, на роли с бродерия.Състои се от едно голямо джоба и 3 по-малки джоба с цип за организация и съхранение на различни бижута като гривни, обеци, колиета и т. Също гребен, козметична четка и друга козметика в ред.Описание на Продукт представлява елегантен и многофункционален органайзер за ролята на бижута, изработени от мека коприна и сатен, расшитый традиционните китайски флорални мотиви.Той се състои от един голям джоб и 3 по-малки джоба с цип за организация и съхранение на различни бижута и аксесоари.След това можете да преместите чанта за съхранение, за да се спести място и лесно да носите със себе си.По този начин, това е наистина чудесен бижутериен roll торбичка за избор.Характеристики - Цвят : червен. - Материал : коприна и сатен. - Размер : приблизително 27x20 виж - Многофункционална косметичка за съхранение на роли бижута, с ръчна бродерия. - Китайски традиционни бродирани цветя, украсени в чантата, много красиви и елегантни. - Състои се от един голям джоб и 3 по-малки джоба с цип за организация и съхранение на различни бижута като гривни, обеци, колиета и т. Също гребен, козметична четка и друга козметика в ред. - Може да мине чанта за съхранение, за да се спести място и лесно да носите. - Това е идеалното място за съхранение на вашите бижута по време на пътуване или просто за ежедневна употреба.Пакетът включва 1 x бижутериен чанта в роли.

R

Продукти в категория