.

.

Amosfun Поздравителни Картички, ръчно изработени Направи си сам за парти, Рожден Ден, Поздравителни Картички Направи си сам, Креативни Декоративни Поздравителни Карт?

Amosfun Поздравителни Картички, ръчно изработени Направи си сам за парти, Рожден Ден, Поздравителни Картички Направи си сам, Креативни

BGN 10.99
Продукти

Празна част може да бъде запълнен с вашите думи, които изразяват своята благодарностИдеален за изпращане на вашите приятели като поздравителна картичка.Подходящ като поздравителни картички или пощенски картички, прикачени към подаръка и т. Това е рана от хартия, изработена с помощта на хартия и екологично чисти печат.Пълен с изненади, това ще бъде напълно различно преживяване.Описание Творчески поздравителни картички с прост дизайн.Може да се използва, за да пожелая на своите приятели, познати и близки щастлив празник.Като подарък е достатъчно просто букетика със специален дизайн, за да угоди на вашите приятели и любовници!Покажете им колко много ги ценят, с помощта на нашите поздравителни картички!Това е символ на благословия между вас и вашия любим човек.Функция - Цвят : Смесен цвят. - Материал : Хартия,. - Размер : прибл. 17,5x17,5x0,1 виж - Пълен с изненади, това ще бъде напълно различно преживяване. - Това е рана от хартия, изработена с помощта на хартия и екологично чисти печат. - Подходящ като поздравителни картички или пощенски картички, прикачени към подаръка и т. - Е част може да бъде запълнен с вашите думи, които изразяват своята благодарност. - Идеален за изпращане на вашите приятели като поздравителна картичка. - Напиши няколко нежни думи на близките си хора в знак на благодарност.Пакетът включва 10 x поздравителни картички.

R

Продукти в категория