.

.

JIATAY за iPhone 14 Pro Max Калъф с Каишка за телефон, През Рамо, на Силикон Универсален Ремък, Регулируем Колан за Сменящи се, Защитни Калъфи за iPhone 14 Pro Max (Черен)

JIATAY за iPhone 14 Pro Max Калъф с Каишка за телефон, През Рамо, на Силикон Универсален Ремък, Регулируем Колан за Сменящи се, Защитни

BGN 4.53
Продукти

Всеки цвят калъф за вашия телефон ще бъде снабден с каишка на съответния цвятМожете да го свали.Добре защитете целия си телефон.Защита на ъглите / Екрани / камера.Около 59 см в дължина.Може лесно да загасят вашата най-добра дължина, която ви е необходима.Тънък и лек дизайн.Поддръжка на безжичните настройки. ❤ Калъфи за i Phone 14 Pro Max (6,7 инча). ★ Материали : Изработен е от течни силиконови материали и мек найлон, благоприятни за кожата [усещането за гладка и копринена ръце], по-грязеустойчив, отколкото обикновен калъф за телефон. (дизайн на бронята осигурява дълготрайна защита от драскотини). ❤ Регулируема каишка : най-дълга регулируема каишка за през рамо с дължина около 59 см, която лесно се регулира на желаната дължина.Въже за колан може да се свали, когато тя не ви трябва. ★ Подвижна каишка : калъф с каишка за мобилен телефон, с този каишка на врата или рамото си, за да може при необходимост да се освободи ръцете си : D. ❤ Пълна защита : служи за защита на камерата и на екрана, можете да видите, че релефна рамка на своята практика за телефона ще осигури наистина отлична защита за вашия екран, както и камерата на вашия телефон, Тънък очарователен калъф с дебелина 1 мм, удароустойчив [тънък и лек], удобен в чорап, определено добър вариант за работа на открито и ежедневна употреба : D. ❤ Калъфи за i Phone 14 Pro Max (6,7 инча). ★ Материали : Изработен е от течни силиконови материали и мек найлон, благоприятни за кожата [усещането за гладка и копринена ръце], по-грязеустойчив, отколкото обикновен калъф за телефон. (дизайн на бронята осигурява дълготрайна защита от драскотини). ❤ Регулируема каишка : най-дълга регулируема каишка за през рамо с дължина около 59 см, която лесно се регулира на желаната дължина.Въже за колан може да се свали, когато тя не ви трябва. ★ Подвижна каишка : калъф с каишка за мобилен телефон, с този каишка на врата или рамото си, за да може при необходимост да се освободи ръцете си : D. ❤ Пълна защита : служи за защита на камерата и на екрана, можете да видите, че перлено бял дизайн безеля своята практика за телефона ще осигури наистина отлична защита за вашия екран, както и камерата на вашия телефон, Тънък очарователен калъф с дебелина 1 мм, удароустойчив [тънък и лек], удобен в чорап, определено добър вариант за работа на открито и ежедневна употреба : D.

R

Продукти в категория