.

.

Салфетки DOMEEKI, Комплект от 6 Термоустойчива и Пятностойких салфетки от PVC, Миещи и Здрави Тъкани Винил Кърпи за маса, За вътрешна / Външна употреба (Комплект от 6, тъмн?

Салфетки DOMEEKI, Комплект от 6 Термоустойчива и Пятностойких салфетки от PVC, Миещи и Здрави Тъкани Винил Кърпи за маса, За вътрешна

BGN 2.33
Продукти

【КОЕТО заслужава ДОВЕРИЕ КАЧЕСТВОТО на】 Салфетки, тъкани от висококачествен екологично чист 70% PVC и 30% полиестерБез навеждане, без рязане, липсата на деформация при растягивании.Креативната технология за термично рязане позволява да се избегне износване на кантове.Плътно тъкани винил е здрава и добре защитава повърхността на масата за хранене от надраскване и прегряване. 【ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ】Кърпички DOMEEKI лесни за почистване.Те тъкани, така че през тях може да премине течност.Ако забележите петна от кетчуп и сос за спагети / пици, просто изплакнете салфетки под течаща вода или задръжте ги в мивката няколко минути, разтривайте ги с помощта на четка, и те ще изглеждат като нови!Никаква машинно почистване. 【ЕФЕКТИВНА температурна устойчивост】Кърпички DOMEEKI притежават и ефективна устойчивост на топлина около 212 ° F (100 ℃).Никаква гореща тиган на салфетки.Ние ще ви дадем парче силиконова поставка, моля, не забравяйте да я използвате, когато ще заложите гореща тенджера и тава. 【Форма И размер на】 комплектът включва 6 салфетки, размери на всяка : 18 "Х12" (45 см x 35 cm).Салфетки ще са сгънати наполовина, за да изпратите.Ако имате проблеми с гънки, за да прикрепите към него нещо тежко, и плисе ще изчезне в рамките на 2-4 дни. 【Модерен декор】 Кърпички DOMEEKI може да се подходи както за ежедневието, така и за официални събития, можете да ги използвате в затворени помещения или навън, те са подходящи за вашия деревянному масата, мраморному масата, стеклянному масата, кухонному бюрото и масата за пикник.На разположение за дома, ресторанта, хотела.Идеален подарък за вашия приятел.ИНСТРУКЦИИ ЗА ГРИЖА : . Изплакнете с вода, подсушете естествено, когато не го използвате, може да се навивам на руло. Не може да се пере в пишеща машина, не може да дезинфекцирани в микровълнова печка.Моля, не слагайте в огъня, температурата не трябва да надвишава 100 ℃ /212 ° С. Опаковъчен лист : включва 6 салфетки и 1 силиконовата стойка.

R

Продукти в категория