.

.

BESTonZON, 3 бр., за напитки с чиста Вода, Мл, За Пътуване, Класически Чаши за Уиски, Напитки, Сиви, под формата На прясно Мляко, Домашно приготвени Чаши за Коктейл, Червена ?

BESTonZON, 3 бр., за напитки с чиста Вода, Мл, За Пътуване, Класически Чаши за Уиски, Напитки, Сиви, под формата На прясно

BGN 8.36
Продукти

СТЪКЛО ЗА БУТИЛКИ С ВОДА - дебели стъклен материал прави тази чаша във формата на банките безопасни за употребаЧАША ЗА УИСКИ - проста форма и модерен дизайн, гъвкав и елегантен, подходящ за къмпинг и офис употреба.БИРЕНИ ЧАШИ - Благодарение на дизайна с гладка повърхност чаша е удобен за използване и е предназначена за по-дълго време.СТЪКЛЕНИ ЧАШИ за КАФЕ -?Лесни за почистване, в тях можете да съхранявате чай, сокове, кафе, чай, плодове, мляко, безалкохолни напитки и много други.КРИСТАЛ-Амбър чаша за вино, лека по тегло и подходящ размер, ще ви осигури по-голямо удобство при употреба.Осъществяване на списък 1 x чаша Характеристики Материал : стъкло Размер (и) : 12,20 X6,20 X6,20 см / 4,79 X2,44 X2,44 инча (375 мл) - Изработена от висококачествен стъклен материал, тази чаша за вода удобен за продължителна употреба. - може да се съхранява чай, сокове, кафе, чай, плодове, мляко, безалкохолни напитки и много други. - Достатъчно капацитет, дизайн, изключителна форма, практичен и декоративна чаша за напитки. - Цвят : сив - Лек, с правилния размер, удобен за хващане, с чаша идеален за домашни партита, офис или къмпинг. - Удебелена дизайн прави тази чаша дълготрайна употреба и . и са безопасни за използване.Информация за продуктите - стъклена Тази чаша е подходяща за приготвяне на студени напитки, като чай, мляко, вода и др. стъклени чаши за кафе се Различават леко тегло и подходящи размери, те могат лесно да се пренасят във всяка необходимите ви места.бирени чаши Този чаша за вода е произведен от висококачествени стъклени материали, се отличава с превъзходно качество на изработка и опростен дизайн, но изискан външен вид.

R

Продукти в категория