.

.

Нескользящие Чорапи Yardwe, Ръчни Инструменти, Силиконова Тел, 2 бр., Сладки Чорапи за Миене на дъски, Бельо за Миене на дъски, Чорапи, цокъл за Пране, Малки Инструменти, ?

Нескользящие Чорапи Yardwe, Ръчни Инструменти, Силиконова Тел, 2 бр., Сладки Чорапи за Миене на дъски, Бельо за Миене на дъски,

BGN 7.95
Продукти

Цокъл ЗА ПРАНЕ - Тази цокъл е изработена от полипропилен материал, който е траен и практичен за употребаЦокъл ЗА РЪЧНО ПРАНЕ на ДРЕХИ - Различно компактни размери, много удобен за използване.Идеален за пране на чорапи и бельо.МИВКА ЗА РЪЧНО ПРАНЕ на БЕЛЬО - малка, здрави, идеални за детски дрехи, филтър памперси, деликатна и хлътва почистване.Цокъл за ръчно пране на БЕЛЬО-тънка работа, гладко полиране, красиво и практично за по-дълъг срок на експлоатация.Цокъл ЗА ДРЕХИ - висококачествен пластмасов материал.Безопасен за използване, без отделяне на миризма.Пратката включва 2 х перални дъски Характеристики - Размер : около 32,00 X8,50 X8,00 см./12,58 X3,34 X3,14 инча -Тя се предлага в компактен размер, което го прави удобен за съхранение и пренасяне, когато той не се използва. - Това би било добър помощник в домашната работа, да ви донесат голямо удобство.Изящна изработка осигурява практичност и дълготрайност. - Подходящ за почистване на вашата лична облекло, такова като сутиен, гащи, чорапи и друго бельо. - Материал : полипропилен Цвят : различни цветове - Тази цокъл е изработена от полипропилен материал, който е траен и практичен за употреба. - Изящни детайли и добро качество на изработката го правят по-сигурен и траен, както и ще ви осигури добро обслужване.Описание на продукта Нашата цокъл може да ви помогне да спестява вашето време, без да се чака приключването на работа на пералната машина.лесен и удобен за използване, още повече спестява усилия.Практичен дизайн улеснява пране.Това може да се превърне в чудесен подарък за вашите приятели и близки.

R

Продукти в категория