.

.

Обичай бейзбол Чикаго, Изработени по поръчка бейзболна Фланелка с Персонализирани с вашето име и номер, Персонални бейзболни ризи За мъже и жени.

Обичай бейзбол Чикаго, Изработени по поръчка бейзболна Фланелка с Персонализирани с вашето име и номер, Персонални бейзболни

BGN 0.33
Продукти

100% ПолиестерПроизведено в САЩ. Закопчалката на копчета. ⚾ Материал : 100% полиестер, влагоотводящая плат, Заоблени в долната част, къс ръкав, вшитый фигура от кепър лента през, отпред копчета, термозакрепленная етикет спортист, термозакрепленная преводна апликация, бейзболна нашивка Batterman CFX в центъра на врата отзад, която носят играчите на терена. ⚾ Всички имена и номера играчи прошиты или отпечатани.Спортен приятелка и изискана линия Не е толкова лесно отваливаются. бережная машинно пране или химическо чистене.Сушете в пералнята на по-ниско ниво, е за предпочитане да се мотае да изсъхне. ⚾ ЗАСАЖДАНЕ : Мъжки тениски Limited имат стандартна кацане, не са прекалено стегнати и да не са прекалено свободни.Ние ви препоръчваме да поръчате в размер по-голям от обикновено носят, за по-свободно, намаляване или два размера по-голяма, ако планирате пускането на многослойность под трикотаж. ⚾ КАК да НАПРАВИТЕ поръчка : Щракнете върху "персонализиране сега" : изберете цвят и избор на подходящ размер.В края въведете Името и номера, който искате да Създадете, и ще получите Вашия Уникален Пуловер по поръчка. ⚾ Време за доставка : Поръчка се изпълнява по поръчка с бродерия, така че производство на изделия ще отнеме 5-7 дни, а на доставка - от 5 до 15 дни, като това зависи от адреса на клиента и от обективни метеорологични условия.Молим за вашето разбиране по този въпрос.Прекарайте игри на ден в една и съща снаряжение, че и вашият любим играч, с тази тениска player.Поръчка се изпълнява по поръчка с бродерия, така че на производство на продукта ще отнеме от 5 до 7 дни, а на доставка - от 5 до 15 дни, като това зависи от адреса на клиента и от обективни метеорологични условия.Молим за вашето разбиране по този въпрос.

R

Продукти в категория