.

.

Детска фотография подпори детската екипировки мек пухкав каре Wrap превръзка на цените на фона на килими новороденото снимки обвивка матрак за момчета момичета 3шт ?

Детска фотография подпори детската екипировки мек пухкав каре Wrap превръзка на цените на фона на килими новороденото снимки

BGN 1.00
Продукти

【Широко приложение】 Освен подпори за фотосесия, това одеяло също е добра възглавница за седалка или подложка за украса; Опаковка може да се използва като дневното детско одеало или за друг проект със собствените си ръце 【Идеален подпори за фотосесия】 идеален за снимки на новородени.Този мек комплект за увиване на одеало добавя повече топлина на бебето по време на снимане. 【Материал премиум-клас】 Всички одеяло, цвете наметало и превръзка на главата, изработени от сверхмягкого и удобен материал, безопасен и лек за нежната кожа на бебето. 【Предпоставка включва 】 1 бр. одеало за снимки с размер 23,62x19,68 см + 1 бр. обвивка с дължина 55,12 инча + 1 бр. превръзка на главата с цветен модел, подходящи за деца 0-3 месеца. 【Топли съвети】 Нашите бебешки одеала за деца лесно се изтриват и бързо да изсъхне, не изчезват.Ние ви препоръчваме да не използвате машинную пране, за да се избегне увеличаване, моля, пране на ръка и за да изсъхнат на въздух.Ако искате да запазите добри спомени у вашето дете, ще можете да изберете нашия набор от подпори за фотосесия за деца, детски съоръжения, меко пушистое одеяло, амбалажна превръзка, фон за снимки, подложки, подложка за снимки на новородени за детето си, той е идеален както за момиченца, така и за момчета.Нашият оберточный подложка за детски снимки е направен от висококачествена дишаща материя, мека, еластична и приятна за кожата. В комплекта на нашата бебешка подпори за фотография включва 3 предмет : 1 х детско меховое одеяло за фотография и 1 х дълга обвивка под формата на вълни. 1 одеала снимка : 23,62 х 19,68 инча. 1 опаковка : дължина 55,12 инча. 1 цвете превръзка на главата, подходящ за момче и момиче 0-3 месеца. Одеяло със снимка и може да се използва като бебешка подложка, възглавница за сядане на стола, своята практика за седалки, интериор на спалнята. Достатъчно дълга обвивка, за да увийте добре на детето, и е достатъчно тънък, за да не се превърне в тромава при обертывании, както и на опаковки във вид завивки се запази топло за малко дете. Идеален подарък за бебе душ и реквизит за снимки на новородени, подходящи за фотосесии, или за всякакви специални поводи.Имаме цвят Бял + червено, светло сив + бял, бежов + розово, лилаво за този детски одеяльца за фотосесия.

R

Продукти в категория