.

.

Стенни полк XJJZS - Дървена Плаващ шелф Стенни полици за съхранение на Кухненски Подправки с закачалка за кърпи (Размер: 60 * 14 * 8 см)

Стенни полк XJJZS - Дървена Плаващ шелф Стенни полици за съхранение на Кухненски Подправки с закачалка за кърпи (Размер:

BGN 1.33
Продукти

★ Материал : дърво ★ Размер на : 40 * 14 * 8 см, 60 * 14 * 8 виж ★ Отгоре можете също така да поставите няколко медни закачалки и влажни кърпи за повече производителност. ★ Е изработен от екологично чисто масивно дърво, него не е лесно да се деформира и той има по-дълъг живот. ★ Тази полк ще ви помогне да съхранявате вашите неща, и да се поддържа чистота в дома си. ★ Материал : дърво. ★ Размер на : 40 * 14 * 8 см, 60 * 14 * 8 виж ★ Отгоре можете също така да поставите няколко медни закачалки и влажни кърпи за повече производителност. ★ Е изработен от екологично чисто масивно дърво, него не е лесно да се деформира и той има по-дълъг живот. ★ Тази полк ще ви помогне да съхранявате вашите неща, и да се поддържа чистота в дома си.Категория на продукта : Рафтове, Стелажи за Храненияматериал : дърво.Размер : 40 * 14 * 8 см, 60 * 14 * 8 виж Подходящ за : кухня, къщи, баня Превъзходен шийн finish и заоблени ръбове ефективно предпазват членовете на семейството.Ръчни растенията се намазва с масло, гладка повърхност, и капки вода лесно прониква в дървесината.Лесен за инсталиране, изберете място и закрепете с винтове.С помощта на лост, тя може ефективно да се предотврати падането на предмети и да ги направи по-красиви. Забележка : този продукт включва рафтове.Други стоки не са в търговската зала.Цвят : Моля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост / контраст на монитора и т. може да има някои малки разлики в цветовото тон снимки на уеб сайта и реалната стока.

R

Продукти в категория