.

.

Yardwe Home Decor Начало Декор Начало Декор 3 Серии Тежък Стенен Камбанка Добре Дошли На Входната Врата, Звънец, С Монтиран На Стената Чугун Камбанка Дежурен Чугун Ретро Де?

Yardwe Home Decor Начало Декор Начало Декор 3 Серии Тежък Стенен Камбанка Добре Дошли На Входната Врата, Звънец, С Монтиран На Стената

BGN 28.61
Продукти

Декорация на крилото колокольчика : Камбанка може да се използва като маса за разговор, отвора на разговор, или просто декоративен колокольчика в ретро стилКамбанка за собствениците на магазини над вратата : Направете така, че са празни и скучни стени са станали ярки, а всички си пространство, по - хармонични.Разговор на градинска веранда : звънец в селски стил е изработен от висококачествено желязо, което издава ясен звук.Ретро въвеждане на разговор : Перфектна декорация за дома, този чугун камбанка ще донесе във вашия дом деревенскую атмосфера.Ретро Вятърни свирки : Ретро декор на фермерска къща, скулптура за вътрешно и външно стената декор за вашия дом.Декорация на крилото колокольчика : Камбанка може да се използва като маса за разговор, отвора на разговор, или просто декоративен колокольчика в ретро стил.Камбанка за собствениците на магазини над вратата : Направете така, че са празни и скучни стени са станали ярки, а всички си пространство, по - хармонични.Разговор на градинска веранда : звънец в селски стил е изработен от висококачествено желязо, което издава ясен звук.Ретро въвеждане на разговор : Перфектна декорация за дома, този чугун камбанка ще донесе във вашия дом деревенскую атмосфера.Ретро Вятърни свирки : Ретро декор на фермерска къща, скулптура за вътрешно и външно стената декор за вашия дом.Пратката включва 3 серии x звънец Характеристики -Размер : около 16,00 X14,20 X8,00 см/6,29 X5,58 X3,14 инча. - Това е мультимонтируемый разговор, използвайте го като звънец или като подарък за вашите близки, той работи идеално.Звука му е много чист и силен. - Цвят : Бронзов. - Камбанка може да се използва като маса за разговор, отвора на разговор, или просто декоративен колокольчика в ретро стил. - Материал : Чугун. - Ретро декор на фермерска къща, скулптура за вътрешно и външно стената декор за вашия дом. - Идеална украса за дома, този чугун камбанка ще донесе във вашия дом деревенскую атмосфера. - Очарователна селска камбанка в селски стил, изработени от здрав чугун с износостойким покритие, който ще устои на тежки метеорологични условия за дълги години напред.Описание на продукта Това е висулка във формата на отвора на разговора, изработени от висококачествен материал, декорирани в стил ретро, което прави това украшение по-луксозен и оригинален.

R

Продукти в категория