.

.

MABEK Четка за душата за Тялото Двустранен Четка за миене на баня с Дълга дръжка Силиконовата За Масаж на Гърба, Тялото, Отшелушивающая Аксесоари за Душ в Банята (Цвят:

MABEK Четка за душата за Тялото Двустранен Четка за миене на баня с Дълга дръжка Силиконовата За Масаж на Гърба, Тялото, Отшелушивающая

BGN 3.00
Продукти

【Противоскользящий за сигурност】Четка за душ с ефективна дръжка със защита от подхлъзване, която лесно и надеждно улавяне или да се държи в ръка в мокрия и сапунен състояние по време на вземането на вана * Отшелушивающая четка за суха кожа, използвани в хидромасажната вана или душ, помага за премахване на запушени порите и премахване на мъртвите клетки на кожата. * Четка за душ с обратната страна на ефективно почиства чувствителната кожа, подобрява кръвообращението, намалява стреса, прави кожата по-мека, гладка и здрава.Ежедневно химическо чистене и може да се използва като антицеллюлитного масаж. * Нежно ексфолира : нежно премахване на мъртвите клетки на кожата по време на къпане, което прави кожата по-млада и здрава. * Насыщайте кислород и регенерируйте клетките на кожата : Насыщайте кислород и регенерируйте клетките на кожата, придавайки й по-младежки вид. 【Противоскользящий за сигурност】Четка за душ с ефективна дръжка със защита от подхлъзване, която лесно и надеждно улавяне или да се държи в ръка в мокрия и сапунен състояние по време на вземането на вана. * Отшелушивающая четка за суха кожа, използвани в хидромасажната вана или душ, помага за премахване на запушени порите и премахване на мъртвите клетки на кожата. * Четка за душ с обратната страна на ефективно почиства чувствителната кожа, подобрява кръвообращението, намалява стреса, прави кожата по-мека, гладка и здрава.Ежедневно химическо чистене и може да се използва като антицеллюлитного масаж. * Нежно ексфолира : нежно премахване на мъртвите клетки на кожата по време на къпане, което прави кожата по-млада и здрава. * Насыщайте кислород и регенерируйте клетките на кожата : Насыщайте кислород и регенерируйте клетките на кожата, придавайки й по-младежки вид.Натурална твърда четина от една страна и мек найлон четина от друга.Използвайте твърда страна за скрабирования нечувствительных парцели, като се върти, краката и главата си, за дълбоко почистване и масаж на кожата или суха четка за тяло, за да отшелушить кожата и подобряване на кръвообращението.Наименование на продукта : с Четка за баня Материал : PP + пат Размер : 35,7*8,2 Смупаковочный лист : 1 бр. четка за баня Забележка : 1.

R

Продукти в категория