.

.

Захватный Противоскользящий Камуфляжный Силиконов Калъф за контролера, Защитен Калъф за кожа с капак за Джойстик от 2 елементи, капак за улавяне, идеален за контро?

Захватный Противоскользящий Камуфляжный Силиконов Калъф за контролера, Защитен Калъф за кожа с капак за Джойстик от 2 елементи, капак за

BGN 2.00
Продукти

Висококачествена силиконова обвивка за контролер на Sony Play Station 4 PS4 Нескользящая повърхност е отличен за осигуряване на по-добро сцепление и подобряване на производителността на игрите.Нажимные бутони с подходяща огранкой осигуряват удобно управление.Добра защита от прах, драскотини, наранявания и ежедневна употреба.С хубав точков модел, много модерен и привлекателен.Висококачествена силиконова обвивка за контролер на Sony Play Station 4 PS4. Нескользящая повърхност е отличен за осигуряване на по-добро сцепление и подобряване на производителността на игрите.Нажимные бутони с подходяща огранкой осигуряват удобно управление.Добра защита от прах, драскотини, наранявания и ежедневна употреба.С хубав точков модел, много модерен и привлекателен.Описание : 100% чисто нов и високо качество.Характеристики : Висококачествена силиконова обвивка за контролер на Sony Play Station 4 PS4 Нескользящая повърхност е отличен за осигуряване на по-добро захващане за подобряване на производителността игри Натискането на бутоните с подходяща огранкой осигурява удобна работа Добра защита от прах, драскотини, наранявания и ежедневна употреба С хубав модел под формата на петна, много модерен и атрактивен е Изработен от висококачествен силикон, той е изискан и здрав за по-дълга употреба Той може да защити перекидной ключ от драскотини и прах Технически характеристики : Материал : силикон Цвят : бяло с покритие Размер : Идеален за контролер PS4/PS4 Slim/PS4 Pro Характеристики на продукта : мека, грязеотталкивающий, устойчив на абразия, на допир отлично Количество : 1 комплект Забележка : 1. Преход : 1 cm = 10 mm = 0,39 2 инча. Моля, се допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви! 4.No дребно опаковка.Пакетът включва : 1 x Камуфляжный силиконов калъф 2 x капачки за джойстик (други аксесоари демо на снимката не са включени).

R

Продукти в категория