.

.

[2] Калъф за Airpods 3-то поколение със Забавни Анимационни герой Air pod Case 3-то поколение, Сладко Аниме Модерен Дизайн Защитна кожа за AirPods 3 за жени, мъже, тийнейджъри, с Бре?

[2] Калъф за Airpods 3-то поколение със Забавни Анимационни герой Air pod Case 3-то поколение, Сладко Аниме Модерен Дизайн

BGN 0.67
Продукти

【Съвместими модели】 Готин и забавен калъф с 3 D анимационни герой, който е съвместим с Air Pods 3-то поколение забележка : Не за Air шушулките 1st 2 * ключодържател; 2 * каишка.NUOMIJIO като професионален продавач, за да ви предостави качествена услуга, ако имаме някакви проблеми с калъф, моля свържете се с нас за първи път, ние ще решим проблема вместо вас за първи път, ние предлагаме 30 дни без причина за връщане на стоката. 【Съвместими модели】 Готин и забавен калъф с 3 D анимационни герой, който е съвместим с Air Pods 3-то поколение. забележка : Не за Air шушулките 1st 2 * ключодържател; 2 * каишка.NUOMIJIO като професионален продавач, за да ви предостави качествена услуга, ако имаме някакви проблеми с калъф, моля свържете се с нас за първи път, ние ще решим проблема вместо вас за първи път, ние предлагаме 30 дни без причина за връщане на стоката.Екипът на NUOMIJIO се ангажира да предоставя на клиентите си висококачествени, стилни и практични продукти.Ако търсите качествен калъф за вашите Air шушулките 3-то поколение.Този красив калъф - ваш избор.Калъф Cool Air шушулките 3 с защитен калъф в стил мультяшного аниме.Идеална за засаждане - лесна за използване и почистване - защитава вашите Air шушулките 3-то поколение на 360 ° ✔ Съвместимост с Air Pods 3-то поколение. ✔ Помещение и включва : 2 * Калъф за Air Шушулките 3-то поколение 2 * Карабинер 2 * въжета ✔ Основните характеристики на продукта : 1. Сладък калъф Air pod 3, 3 D cartoony дизайн прави си въздушни капсули за по-атрактивни и уникални. Изработен е от сгъсти ударопрочной силиконов каучук, той не само красива и стилен, но и осигурява отлично сцепление за защита на въздушни капсули на 360 ° 3. Амортизирующий, прахоустойчив, моющийся, защитено от пръстови отпечатъци.Избягвайте нанасяне на ненужни повреди въздушно капсулам. Конструкция с прорези в дъното, лесно се зарежда, зарежда, без изваждане на корпуса. Идва с карабинер и шнурком за удобство за носене, така че можете да затегнете го към чантата си или пръстена за ключовете, когато излезе от къщата.Вие сте нашият най-ценен клиент, и ние ще бъде благодарен за вашите коментари.Ако имате някакви въпроси или проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас.

R

Продукти в категория