.

.

Weishengchicheng Версия 8 Сгъваема дъска за блузи, Тениски, Папка за дрехи, Трайни Пластмасови Папки за дрехи, Сгъваеми Дъски, Помощни средства за възрастни и деца (черен)

Weishengchicheng Версия 8 Сгъваема дъска за блузи, Тениски, Папка за дрехи, Трайни Пластмасови Папки за дрехи, Сгъваеми Дъски,

BGN 0.67
Продукти

? ВИСОКО КАЧЕСТВО? : Това сгъваеми дъски за дрехи, изработени от здрав, еластичен полипропилен композитни материали, което не ще стане уязвима от резките климатични промени в топлина и студЛесно се сгъва и не заема много място при съхранение. ?СПЕСТЯВАНЕ НА ВРЕМЕ? : Тази папка за тениски на сгъваема дъска отнема само 3 стъпки и 3 секунди, за да направи дрехи за по-плоска и чист.Съберете всичките си дрехи до идеалния с еднакъв размер.Страхотни идеи за подаръци!Размерът на тази дъска за сгъване на дрехи в сгънат вид е 11,22 инча * 9,45 инча, можете лесно да сложите в куфара, това е чудесен избор за вашето бизнес пътуване и пътешествия. ? ШИРОКАТА ОБЛАСТ НА ПРИЛОЖЕНИЕ? : Тази риза, сгъване на борда, подходяща за тънки и средно дрехи.Идеален за рокли, панталони, панталон, шорти, пижами, тениски с къс и дълъг ръкав, хавлии, униформи и много други. ?ИНОВАТИВНИ ИНСТРУМЕНТИ? : Тази сгъваема дъска за дрехи ще ви е по-забавно за детето си, ще се подобри неговите практически способности и ще ви даде повече време за други неща. ? ГАРАНЦИЯ ЗА ОБСЛУЖВАНЕ? : Ако има някакви проблеми с качеството на тези сгъваеми дъски за дрехи, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви дадем задоволително решение.Моля, бъдете сигурни за закупуване.Тя е много красива каишка за китката, изработени от мека изкуствена кожа, лесно закрепване и се оттегли.Интересен начин да се даде чантата си личност!.

R

Продукти в категория