.

.

Каишка TiMOVO, който е Съвместим с Garmin Vivofit jr 3, [4 опаковки], Мек силикон гривна, Регулируема Взаимозаменяеми каишка, аксесоари за деца, подходящ за Vivofit jr 3 - червено, черн?

Каишка TiMOVO, който е Съвместим с Garmin Vivofit jr 3, [4 опаковки], Мек силикон гривна, Регулируема Взаимозаменяеми каишка,

BGN 3.33
Продукти

? Съвместима модел е съвместим с Garmin Vivofit jr 3 bandsСтилен аксесоар за персонализация на вашия смарт часа. ? Качествен материал - Екологично чист мек силиконов материал, устойчив на абразия и издръжлив; не причинява вреда на кожата; гарантира, че бандажи Vivofit jr 3 за вашето бебе не выцветут и ще гарантира мекота при допир и изключителен комфорт. ? Едно парче дизайн - каишка с приповдигнато ръба осигурява пълна защита от удари.Лесно се инсталира и е отстранена, точно и надеждно се закрепя на интерфейса часа.Инструмент, не се изисква. ? Различни цветове - 4 уникални цветове, които се съчетават с различни настроение и дрехите на вашето дете, чрез демонстриране на различни стилове в ежедневието!Идеална като подарък за Коледа или рожден ден за вашето дете. ? Регулируема дължина -Обща засаждане на китката 5,1 "-7,5" (129 mm-190 mm).За да регулирате дължината на разположение крепежное пръстен и метална тока.Не е нужно да се притеснявате за това, че часовник на вашето дете ще падне или ще бъдат изгубени.

R

Продукти в категория