.

.

WFMJ Премия Мек Калъф за дистанционно на ключа от TPU, Калъф-Ключодържател, Калъфи за Jaguar XF XJ XJL XE Land Rover Range Rover Sport LR2 LR4 Evoque (Треска)

WFMJ Премия Мек Калъф за дистанционно на ключа от TPU, Калъф-Ключодържател, Калъфи за Jaguar XF XJ XJL XE Land Rover Range Rover Sport LR2

BGN 1.67
Продукти

За да се гарантира ключовете от колата си, най-добрата защита, а също и изглежда много готиноИзключително лек и издръжлив на употреба.Стилен дизайн, цялостна защита на ключове от колата си.Идеален за оригинални автомобилни ключове, не влияе на сигнала на автомобилни ключове.Характеристики и спецификации : 1. Материал : Висококачествен мек TPU. Отлично съответствие на размера на клавишите и точна настройка на бутоните. Защитете вашите автомобилни ключове от повреди, отпечатъци, прах и драскотини. Не влияе на сигнала на автомобилния ключ. Приятелско напомняне : Моля сравнете вашия продукт, преди покупка с добри свойства на продукта на снимката с ключовете от колата, вашите ключове от колата и изображения на същите, че и ключове от колата, за да вземе решение с покупката!Благодарим ви.Кръст Бод Пакетът включва : 1 X Премия меки държач за ключове от TPU (ключът не е вкл.) Моля, убедете се, че вашият автомобилен ключ изглежда така, както и нашата стока, преди да закупят, и ако се нуждаете от помощ, просто се свържете с нас. съвети : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по всяко удобно за вас време.

R

Продукти в категория