.

.

Контур За облекчаване на лък, Стрелба с Лък Част Тетива За Лък, Найлон Тетива За Безопасно Оттегляне D Панти, Аксесоар За Низа (Червен)

Контур За облекчаване на лък, Стрелба с Лък Част Тетива За Лък, Найлон Тетива За Безопасно Оттегляне D Панти, Аксесоар За Низа (Червен)

BGN 4.74
Продукти

【Подобряване на точността и последователността на】 Този продукт може да предотврати загуба на стрели от греди и подобряване на точността и последователността на стрели 【Добра производителност】Можете да направите вашия D-образен контур на себе си, просто регулирайте размера на D-образен контур в зависимост от вашите предпочитания. 【Отстраняване на износване】Линия е мека, за да се изключи носят тесни точки стрели и греди. 【Ефективната работа на】 Можете да задържат D-образна линия на шнуре и да го движите по протежение на кабела за регулиране на височината. 【Найлонов материал с отлично качество】 е Изработен от найлон премиум-клас, той е доста здрав, подходящ за носене и издръжлив.Ако сте любител на стрелба с лък, може да се наложи тази линия за низа.Тя е мека, здрава, подходяща за чорапи и трайна.И вие можете сами да регулирате размера и позицията на стринга.Това ще бъде идеалният избор за вас.Характеристики : Изработен е от висококачествен найлон, той е доста здрав, подходящ за носене и издръжлив.Можете да направите вашия D-образен контур на себе си, просто регулирайте размера на D-образен контур в зависимост от вашите предпочитания.Можете да затегнете примката D на шнуре и да го движите по протежение на кабела за регулиране на височината.Този продукт може да предотврати подхлъзване стрели с греди и прецизността и постоянството на работа стрели.Линия мека, за да се изключи носят тесни точки стрели и греди.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Тип елемент : Линия за греди Материал : найлон цветови Варианти : черен, червен, син, жълт, зелен Диаметър на въжето : около 2,4 мм /0,09 инча Дължина на опън : прибл. 20 м / 787,4 инча Тегло : прибл. 65 g / 2,3 грама съдържание на Пакета : 1 * Найлон въже.

R

Продукти в категория