.

.

XUYANHUA Топла и студена клетка за домашни кучета Преносим клетка за кучета Защитен калъф за развъдник (черен, 42 инча) (57LJC12R09H3)

XUYANHUA Топла и студена клетка за домашни кучета Преносим клетка за кучета Защитен калъф за развъдник (черен, 42 инча) (57LJC12R09H3)

BGN 35.31
Продукти

1 Кожух осигурява на кучето допълнително чувство за сигурност, уединение и комфорт, а също така е полезен инструмент за намаляване на стреса. Две входни врати могат да се използват заедно или поотделно, а окото на прозореца с откидными врати позволяват да се регулира обзорность и вентилация. Лесна инсталация, горната закопчалка-цип при изваждането може да се използва като ръчно преносима писалка. Изработен е от здрава и ветрозащитной плат Оксфорд.Нека кучетата вече не ще бъде студено от вятъра. Той е изработен от здрав и ветрозащитной плат Оксфорд, така че кучето повече не ще бъде студено от вятъра. Лесна инсталация, горната закопчалка-цип може да се използва като ръчно преносима писалка при демонтаж. Кожух осигурява на кучето допълнително чувство за сигурност, уединение и комфорт, а също така е полезен инструмент за намаляване на стреса. Две входни врати могат да се използват заедно или поотделно, а окото на прозореца с откидными врати позволяват да се регулира обзорность и вентилация. Лесна инсталация, горната закопчалка-цип при изваждането може да се използва като ръчно преносима писалка. Изработен е от здрава и ветрозащитной плат Оксфорд.Нека кучетата вече не ще бъде студено от вятъра. Той е изработен от здрав и ветрозащитной плат Оксфорд, така че кучето повече не ще бъде студено от вятъра. Лесна инсталация, горната закопчалка-цип може да се използва като ръчно преносима писалка при демонтаж.Описание име на продукта : Клетка за Собакматериал : плат Оксфорд24 инча : 61.7 смЦвет : черен Тегло : 250 g Стил : модерен и лесен за Работа по поръчка : Да1. Той е изработен от здрав и ветрозащитной плат Оксфорд, така че кучето повече не ще бъде студено от вятъра. Гуманизированный дизайн осигурява лесен достъп до вътрешната част на чекмеджето.Е направен от здрав черен полиестер, го избършете с влажна кърпа. Две входни врати могат да се използват заедно или поотделно, а окото на прозореца с откидными врати позволяват да се регулира обзорность и вентилация. Лесна инсталация, горната закопчалка-цип може да се използва като ръчно преносима писалка при демонтаж. Кожух осигурява на кучето допълнително чувство за сигурност, уединение и комфорт, а също така е полезен инструмент за намаляване на стреса.

R

Продукти в категория