.

.

100шт за Еднократна употреба Пластмасови Вилици за плодове, Десертни Вилици, Коктейлни Вилици, Малки Вилочек за Закуски, Подходящи за Ежедневна употреба в домашни у?

100шт за Еднократна употреба Пластмасови Вилици за плодове, Десертни Вилици, Коктейлни Вилици, Малки Вилочек за Закуски, Подходящи

BGN 2.33
Продукти

【МАТЕРИАЛ】 : Тази използвана вилица за плодове изработени от безопасни храни, по-зелено, трайни и по-безвредни за околната среда пластмасаПодходящ за всички видове съдове за консумация на плодове и закуски, можете да сте сигурни в нейното използване. 【УДОБНО да се ИЗПОЛЗВА】 : Нашите пластмасови вилици за закуски, малки и леки, лесно да ги носите със себе си, те са подходящи за ежедневна употреба и за пикник на открито. 【Лесно почистване】 : Тези вилици за еднократна употреба могат да се мият в съдомиялна машина, те са безвредни за хората и те са лесни за почистване, без да се притеснявате за това, че сте поцарапаетесь, те са удобни на пипане, са безопасни и надеждни, им е трудно коррозировать или се деформира, което ви гарантира дълъг експлоатационен живот. 【МНОГОКРАТНО ИЗПОЛЗВАНЕ на】 : Мини-вилици за еднократна употреба - това е иновативен и забавен начин да добавите интерес към вашите ястия и напитки.Перфектно за нарязване на плодове, дегустация вилици за предястие, мини-вилици за торти, сладкарски изделия, десертни вилици, ястия с волани, коктейлни вилици, ястия за bento или на шведска маса. 【СЕРВИРАЙТЕ】 : Ако имате някакви въпроси за нашия набор вилици, моля, свържете се с нас и ние ще решим ги за вас в рамките на 24 часа.Характеристики : Красив и практичен, лесен за употреба, също така отлично украса на масата и за ежедневна употреба в дома.Технически характеристики : Материал : безопасен за храните пластмаса Размер : Дължина на вилици solo 11,5 см/4,52 инча Цвят : черен, бял Помещение включва : 100 бр вилици за еднократна употреба Многофункционално използване : Термостойкая силиконова вилица може да се прилага широко за бързо разбиване, смесване и напрежение яйца или мляко, подходящ за зеленчукова салата, пюре, спагети, спагети, брашно, готвене, печене и още много други, че ще стане добър помощник в кухнята. Забележка : Измервания са направени на ръка, моля се допуска малки грешки в размер на.Цвят може леко да се различават от различни дисплеи на екрана.

R

Продукти в категория