.

.

COHEALI Подвижни Куки за Душата, 4 бр., Държач за Ножче с Вендузата, Самозалепващи Бръснач, Монтиране на стена, Органайзер за Баня, Кърпа, Гъба, Халат за баня, Прибори за х?

COHEALI Подвижни Куки за Душата, 4 бр., Държач за Ножче с Вендузата, Самозалепващи Бръснач, Монтиране на стена, Органайзер за Баня,

BGN 4.52
Продукти

С помощта на тези куки за душата може да съдържа своите принадлежности за бръснене, в чистотата на това, което ще ви позволи лесно да ги намерим, когато те ще ви трябват Рафтове за бритвенных аксесоари са изработени от смола материал и трайни, предотвратява появата на ръжда, петна и повреди.Засмукване на държач за ножче подходящи за дома, фризьорски салон, салон и т. Дръжте си инструменти за бръснене чисти и сухи.Дръж си, за да проверите за бръснене организирани и ароматно.Дайте на вашата баня, на повече места с помощта на тази рафтове-за притежателя на бръсначи. куки за бръснене с вендузата сигурно закрепят си на точното място, не оставят следи, етикети, остатъци от лепило или.С помощта на тези куки за душата може да съдържа своите принадлежности за бръснене, в чистотата на това, което ще ви позволи лесно да ги намерим, когато те ще ви трябват. Рафтове за бритвенных аксесоари са изработени от смола материал и трайни, предотвратява появата на ръжда, петна и повреди.Засмукване на държач за ножче подходящи за дома, фризьорски салон, салон и т. Дръжте си инструменти за бръснене чисти и сухи.Дръж си, за да проверите за бръснене организирани и ароматно.Дайте на вашата баня, на повече места с помощта на тази рафтове-за притежателя на бръсначи. куки за бръснене с вендузата сигурно закрепят си на точното място, не оставят следи, етикети, остатъци от лепило или.Описание Държач за ножче с вендузата позволява да се поддържа на повърхността е чиста и суха, преди да инсталирате да се измъкне.Самоклеящийся органайзер за бръснене с монтиране на стена за баня - отлични идеи за подаръци за Свети Валентин, Коледа, Ден на бащата и рожден ден.Тази поставка за самобръсначки ви помага да изсъхне и да се предотврати появата на мухъл и ръжда.Характеристики Материал : смола - Размер : 1.10 см - Размер : 5.80 см - Цвят : синьо-сиво.Пакетът включва 4 x притежателите на бритвенных подпори.

R

Продукти в категория