.

.

Риболовна камера за Видео 1200TVL Регулируема led 4.3-инчов подводен монитор Подходящ за наблюдение на Аквакултури в океана (линията дължина 30 метра)

Риболовна камера за Видео 1200TVL Регулируема led 4.3-инчов подводен монитор Подходящ за наблюдение на Аквакултури в океана (линията дължина

BGN 44.75
Продукти

43‑инчов цветен TFT-дисплей с сенника може да се използва при ярка светлина на открито.Цветен CCD-екран, камера 1200 TVL, висока резолюция, ви осигуряват по-ясна картина.Време на непрекъсната работа на батерията е до 4 часа.Яркостта на светодиода може да се регулира в зависимост от вашите различни нужди. мощни инфрачервени лампи за източник на светлина камери, отделени от фотоапарата, за да се предотврати навлизането на водна мъгла през камерата.Разработен модел на риба от алуминиева сплав на 165 градуса, здрав и дълъг живот.Измръзване и не могат да бъдат планирани на напрежение кабел.3‑инчов цветен TFT-дисплей с сенника може да се използва при ярка светлина на открито.Цветен CCD-екран, камера 1200 TVL, висока резолюция, ви осигуряват по-ясна картина.Време на непрекъсната работа на батерията е до 4 часа.Яркостта на светодиода може да се регулира в зависимост от вашите различни нужди. мощни инфрачервени лампи за източник на светлина камери, отделени от фотоапарата, за да се предотврати навлизането на водна мъгла през камерата.Разработен модел на риба от алуминиева сплав на 165 градуса, здрав и дълъг живот.Измръзване и не могат да бъдат планирани на напрежение кабел. Цветен CCD-екран, камера 1200 TVL, с висока разделителна способност, осигурява ясно изображение. мощни инфрачервени лампи за източник на светлина камери, отделени от фотоапарата, за да се предотврати навлизането на водна мъгла през камерата. цветен TFT дисплей 4.3 инча с сенника може да се използва в ярка външна среда. Разработен модел на риба от алуминиева сплав на 165 градуса, здрава и трайна.Измръзване и не могат да бъдат планирани на напрежение кабел. Време на непрекъсната работа на батерията е до 4 часа.Яркостта на светодиода може да се регулира в зависимост от вашите различни нужди. Подходящ за наблюдение на аквакултури, подводни изследвания, океан/сняг/риболов, плуване/гмуркане/гмуркане. Спецификация : Състояние : 100% чисто нов Тип елемент : Подводна камера Материал : abs Цвят : както е показано на снимката Размер на дисплея : 4.3 инча Резолюция на дисплея : 480x272 Входно напрежение на монитора : 5 vdc Камерата : Сензор : CMOS Sensor IP68 водоустойчив зрителен Ъгъл : 165 градуса и Видимото разстояние (чиста вода) : прибл .

R

Продукти в категория