.

.

Набор за изграждане на нокти с типсами и Лепило гел X, Гел за нокти 2 В 1, 500 бр. Миндальных типсов за нокти, Лампа за нокти, Прозрачни Типсы с пълно покритие за изгражда?

Набор за изграждане на нокти с типсами и Лепило гел X, Гел за нокти 2 В 1, 500 бр. Миндальных типсов за нокти, Лампа за нокти,

BGN 6.53
Продукти

? Набор "всичко в едно" : В нашия комплект за нокти YEVYO включва : 1 * 10 мл лепило за нокти, 1 * Ультрапортативная UV led лампа за нокти, 500 бр прозрачни миндальных върховете на ноктите, 1 * пила за нокти и 1 * машина за подстригване на връхчетата на ноктите.Това е един чудесен комплект за маникюр гел, X за начинаещи или професионалисти, което позволява на своите ръце, за да правят нежни нокти в домашни условия.Всичко, което ви е необходимо за да се създаде пълен набор нокти. ? 500 БР гелевых накрайници за нокти : 500 бр средни накрайници за нокти са бадем форми се предлагат в 10 различни размери с маркированными торби за всеки размер.Благодарение на приятна округлому извивката не е нужно да подпиливать твърде много от идеалната форма.В основата на малко по-тънки и по-гъвкава, което улеснява приклеивание до ногтю, тя не се огъват и не вдигна. ? Преносима и мощна светодиодна лампа за нокти : Нашата лампа за нокти, компактен и ефективен, благодарение на по-прост бутон за включване / изключване, която е удобна за нанасяне на върха и бързо изсушаване!Това също ще ви помогне с различни видове нийл арт : отверждающим основни лепило, гелевым лак за нокти, горния слой и гел за изграждане на нокти. ? Многофункционален гел-лепило за нокти : лепило за нокти 2 в 1, без рязко химически мирис, нетоксичен, притежава силна адгезионной способност и не е лесно беля.Може да се използва не само като лепило, но и като основно покритие.Ние ви препоръчваме да отверждать му в продължение на 60 секунди под светлина. ? Съвети за увеличаване на трайността : ① Задължително премахване на въздушни джобове и мехурчета под ноктите.② Отполируйте нокти и придайте неравностите по повърхността на всеки нокът.След това нанесете слой гелевой основи, уверете се, че ноктите здраво наращены. ③ Нанесете лепило на тънък слой и повторете два пъти.Моля, дръжте краищата на място, за да те не искривились. ④ Можете да премахнете краищата с помощта на ацетон, който бързо расплавит гел за лепене на ноктите.Комплект за лепене на ноктите YEVYO Защо да изберете нашия комплект за нокти gelx-x с наполовина покрити с върховете на ноктите? 1. Меки гел накрайници за нокти, лесно се нанася и е траен.

R

Продукти в категория