.

.

Вендинг машина, Машина за производство на шоколадови бонбони с височина 21 инча, Банката за производство на дъвчащи каучук огромни камиони, Машина за продажба на бо?

Вендинг машина, Машина за производство на шоколадови бонбони с височина 21 инча, Банката за производство на дъвчащи каучук

BGN 3.00
Продукти

【Прекрасен външен вид】 : като основен цвят на продукта избран от бял, което може да създаде замечтани и приказна атмосфера с помощта на цветни играчки-капсули и шоколадови бонбони 【Висококачествени материали】 : като суровина В този продукт се използват висококачествен метал и КОРЕМА, така че тя се отличава с висока твърдост и трайни характеристики, които може ефективно да се удължи срока на експлоатация на продукта. 【Лекота на работа】 : Поставете монета (диаметър от 0,75 до 1,14 инча), завъртете на 360 градуса надясно, и на изхода ще намерите бонбони или малки играчки-капсули.Този процес е лесен за научаване и отнема само няколко минути. 【Уникален дизайн, сигурност】 : Вътрешна монетная на банката на този продукт е оборудван с предпазен ключ, който може да се отвори само с помощта на нашия съответния ключ, което означава, че можете безопасно да съхранявате своите монети. 【Страхотна атракция】 : Този продукт ще привлече вниманието на много деца и юноши поради своите ярки цветове.Това е чудесен подарък машина за децата, поради неговото лесно управление и неизвестен за подарък. 【Прекрасен външен вид】 : като основен цвят на продукта избран от бял, което може да създаде замечтани и приказна атмосфера с помощта на цветни играчки-капсули и шоколадови бонбони. 【Висококачествени материали】 : като суровина В този продукт се използват висококачествен метал и КОРЕМА, така че тя се отличава с висока твърдост и трайни характеристики, които може ефективно да се удължи срока на експлоатация на продукта. 【Лекота на работа】 : Поставете монета (диаметър от 0,75 до 1,14 инча), завъртете на 360 градуса надясно, и на изхода ще намерите бонбони или малки играчки-капсули.Този процес е лесен за научаване и отнема само няколко минути. 【Уникален дизайн, сигурност】 : Вътрешна монетная на банката на този продукт е оборудван с предпазен ключ, който може да се отвори само с помощта на нашия съответния ключ, което означава, че можете безопасно да съхранявате своите монети. 【Страхотна атракция】 : Този продукт ще привлече вниманието на много деца и юноши поради своите ярки цветове.Това е чудесен подарък машина за децата, поради неговото лесно управление и неизвестен за подарък.

R

Продукти в категория