.

.

За ЕДНОКРАТНА употреба МНОГОЦЕЛЕВА ЗЕЛЕНИ НИТРИЛОВЫЕ РЪКАВИЦИ Paramount, БЕЗ ПРАХ, МЕХАНИЧНИ, ПРОМИШЛЕНИ, 6 MILS, ОПАКОВКА с 500 бр.

За ЕДНОКРАТНА употреба МНОГОЦЕЛЕВА ЗЕЛЕНИ НИТРИЛОВЫЕ РЪКАВИЦИ Paramount, БЕЗ ПРАХ, МЕХАНИЧНИ, ПРОМИШЛЕНИ, 6 MILS, ОПАКОВКА с 500 бр.

BGN 0.67
Продукти

ВнесенИздърпайте закопчалка. Добре забележим зелен цвят.Текстурирани пръстите за подобряване на сцеплението.СВЕРХПРОЧНАЯ ЗАЩИТА : Нашите ръкавици от нитрил премиум-клас с дебелина 6 mils осигуряват по-добра устойчивост на пробиване и да се чувствате бариерната защита от мазнини, бензин и много други химикали на петролна основа.АЛТЕРНАТИВА БЕЗ ЛАТЕКС : Нитрил, подходящи за употреба от тези, които са чувствителни към резиновому латексу, и осигурява ниво на комфорт, сравними с нивото на латекс. Е предназначена за използване в тежки условия и в продължение на дълго време.УНИВЕРСАЛЕН : обикновено се купува за механика / ремонт на автомобили, смяна на масла, почистване, боядисване, производство, вик и много други индустриални приложения, както и за домакинството на прибиране на реколтата и много други. дебелина 6 mils. 500 БРОЯ в калъф.Издърпайте закопчалка. Добре забележим зелен цвят.Текстурирани пръстите за подобряване на сцеплението.СВЕРХПРОЧНАЯ ЗАЩИТА : Нашите ръкавици от нитрил премиум-клас с дебелина 6 mils осигуряват по-добра устойчивост на пробиване и да се чувствате бариерната защита от мазнини, бензин и много други химикали на петролна основа.АЛТЕРНАТИВА БЕЗ ЛАТЕКС : Нитрил, подходящи за употреба от тези, които са чувствителни към резиновому латексу, и осигурява ниво на комфорт, сравними с нивото на латекс. Е предназначена за използване в тежки условия и в продължение на дълго време.УНИВЕРСАЛЕН : обикновено се купува за механика / ремонт на автомобили, смяна на масла, почистване, боядисване, производство, вик и много други индустриални приложения, както и за домакинството на прибиране на реколтата и много други. дебелина 6 mils.Нитриловые ръкавици Paramount, не съдържащи прах, са неразделна част от комплекта работно облекло благодарение на неоново–зеленият цвят, който крие мръсотия, мазнини и копоть, давайки им професионален вид.Освен това, се радва на популярност сред механици, служители на правоохранителните органи и службите за сигурност, както и службите за бързо реагиране.

R

Продукти в категория