.

.

Скоби дрехите клечки 24 бр. клечки за дрехи За дрехи, Висящи на Закачалки за бельо Пластмасови Закачалки За прибиране на реколтата и Организаторите Чанта За Съхране?

Скоби дрехите клечки 24 бр. клечки за дрехи За дрехи, Висящи на Закачалки за бельо Пластмасови Закачалки За прибиране на реколтата

BGN 1.00
Продукти

Скоби Придават кърпа към рамката на повечето от стола С помощта на закругленных кутии за обувки Прозрачни контейнери за съхранение с цип Детски органайзер за обувки под леглото Сгъваеми кутии за съхранение с капакИ с високо качество.Кутии за съхранение на обувки, Колани и Попона, Шкаф за съхранение на завивки, Кутия за съхранение на детски дрехи.Количество : 24шт Попоны за съхранение под леглото Контейнери за съхранение с капак под дивана, Кутии за съхранение под леглото. 24шт клечки за дрехи, Кутии за съхранение под леглото Прозрачна чанта за съхранение под леглото Съхранение на обувки на колела Плоски контейнери за съхранение.Също така е чудесно за окачване на кърпи за да изсъхне - да не е издухан и не се сгъва Шкаф за съхранение на завивки, Кошница за дрехи, с капак под леглото Контейнери за съхранение с капак за съхранение на попон.Скоби клечки за дрехи 24шт клечки за дрехи за дрехи, Висящи на закачалки за бельо Пластмасови закачалки за прибиране на реколтата и организаторите Подвижен контейнер, Материал : пластмаса И чудесно се използват за окачване на кърпи за да изсъхне - да не е издухан и не вдига Скоби, прикрепени кърпа към рамката на повечето от стола с помощта на закругленных 24шт колчета с високо качество. Размер : 7 х 1,4 виж Си плажна кърпа изпуска всеки път, когато се изправи на плажа или на стола?Количество : 24шт.

R

Продукти в категория