.

.

BEDRE Метли, метач От Неръждаема Стомана Притискателния Вид употреба Тласък Вълшебна Метла Дръжка на Лопата За почистване на Дома Осъществяване на Ръчно Тласък Подм?

BEDRE Метли, метач От Неръждаема Стомана Притискателния Вид употреба Тласък Вълшебна Метла Дръжка на Лопата За почистване

BGN 40.41
Продукти

Висококачествена конструкция четина за метли, по-плътна и здрава ◆ Метач от неръждаема стомана притискателния вид употреба тласък Вълшебна Метла Лъжичка Дръжка Потребителска Опаковка за Ръчно прибиране на реколтата тласък метач. ◆ , Докато персоналът напредва и следва да се премине, за да се постигне подметания прах.Не се страхува от вода, може да се използва в банята, кухнята и може да се измие с вода. ◆ Област на приложение : (дърво, керамични плочки, пластмаса, мрамор, с изключение на бетонни настилки) равен под, лесно моющийся. ◆ прът може да бъде съкратен, идеални за домове, възрастните и децата могат лесно да се използват.Висококачествена конструкция четина за метли, по-плътна и здрава. ◆ Метач от неръждаема стомана притискателния вид употреба тласък Вълшебна Метла Лъжичка Дръжка Потребителска Опаковка за Ръчно прибиране на реколтата тласък метач. ◆ , Докато персоналът напредва и следва да се премине, за да се постигне подметания прах.Не се страхува от вода, може да се използва в банята, кухнята и може да се измие с вода. ◆ Област на приложение : (дърво, керамични плочки, пластмаса, мрамор, с изключение на бетонни настилки) равен под, лесно моющийся. ◆ прът може да бъде съкратен, идеални за домове, възрастните и децата могат лесно да се използват.Техническа спецификация : Материал : ABS-пластмаса и PET Цвят : червено, синьо, Размер : 103*34*19 смДлина дръжката : 103 вж.

R

Продукти в категория