.

.

Тиган CLISPEED Кръг За Готвене С Чаши, Чаши за мини Порции, Поставка за Пикник, За да служи Барбекю, Походный Набор, Чаша, Прибори за хранене, Тенджери, Ориз, Сос, Трапезар?

Тиган CLISPEED Кръг За Готвене С Чаши, Чаши за мини Порции, Поставка за Пикник, За да служи Барбекю, Походный Набор, Чаша,

BGN 13.94
Продукти

Неръждаема стоманаТуризъм купа от неръждаема стомана : за съхранение на суперпозиция.Комплект прибори за къмпинг : МЕТАЛНА ТУРИЗЪМ КУПАТА на Продукта лесна, така че не изисква допълнително натоварване при излизане навън.Преносима туризъм купата на : лека и компактна, тя също е удобен за носене.Купа за спагети, от неръждаема стомана : за къмпинг, риболов, туризъм, пикник и други дейности на открито или в закрити помещения.Преносима туризъм прибори : Изработен от висококачествени материали от неръждаема стомана за трайно и практично използване.Неръждаема стомана.Туризъм купа от неръждаема стомана : за съхранение на суперпозиция.Комплект прибори за къмпинг : МЕТАЛНА ТУРИЗЪМ КУПАТА на Продукта лесна, така че не изисква допълнително натоварване при излизане навън.Преносима туризъм купата на : лека и компактна, тя също е удобен за носене.Купа за спагети, от неръждаема стомана : за къмпинг, риболов, туризъм, пикник и други дейности на открито или в закрити помещения.Преносима туризъм прибори : Изработен от висококачествени материали от неръждаема стомана за трайно и практично използване.Пратката включва 4 х чаши с чанта Характеристики -набор за приготвяне на храна на открито, за туризъм, къмпинг, така и за домашна употреба. -Това е трудна деформация, дълъг период на използване на празнични ястия. -Размер : -Размер : 13,50 X13,50 X5,50 см / 5,31 X5,31 X2 кутия за бэнто от неръждаема стомана. -Цвят : Сребриста метална купа за паста -Материал : неръждаема стомана, безопасни и трайни обслужването на купи от неръждаема стомана. -Мини размер, не заема много място в живота купа от неръждаема стомана. -Материал : Туризъм купа от неръждаема стомана със сгъваема дръжка -Туризъм купа от неръждаема стомана фина работа и отлична консистенция.Описание Товаракемпинговый набор от прибори - избор, за приятелите.Преносима туризъм купа, Предназначени за използване на открито. материал на лагер купа от неръждаема стомана, който може да осигури неговата дълготрайност и практичност.Купа за спагети, от неръждаема стомана, Този обект е набор от маршируване мисок, изработени от висококачествени материали, така че той ще продължи много години.

R

Продукти в категория