.

.

Украса за Коледната топка Blissun, 90-каратные Коледна Украса за Коледни Елхи, Нечупливи Коледни Декорации, колекция от Декорации за Коледната Елха, Висящи Топка за Кол?

Украса за Коледната топка Blissun, 90-каратные Коледна Украса за Коледни Елхи, Нечупливи Коледни Декорации, колекция от Декорации

BGN 5.33
Продукти

【Нечупливи коледни топки】 Тези коледни декорации, изработени от устойчив и екологичен пластмаса, трайни и тяхното не е лесно да се прекъсне, съчетават в себе си красота и блясък истинско стъкло, леки за най-добра украса за окачванеБезопасно за деца и домашни любимци не трябва да се тревожи за това, че стъклото поранят ръцете на бебето, е идеална за наряжания елха заедно с вашите деца. 【90 броя декорации за коледната елха】90 парчета прекрасни декорации за коледната елха се предлагат в най-различни форми и дизайни и са идеален начин да добавите цвят към вашият празничен сезон.В комплекта са включени коледни топки, 3 размера, звезда на върха на дървото, верижка от мъниста, бижута finial, снежинка, подаръчни кутии, звезди, гирлянда от мишуры и т. Голям брой и уникален дизайн правят тези коледна украса на атрактивни украса на коледната елха. 【Външен вид с няколко дизайнами】 Тези украшения за коледни елхи извършва в 3-те специални варианта на завършеност : блестящи, мат, с пайети.Различни дизайни на повърхността и се украсяват с различни размери, подходящи за повечето коледни елхи, можете да изберете всякакви бижута, които най-добре отговарят на вашите нужди, те ще създадат прекрасен визуален ефект и ще направят вашата коледна елха е по-красива. 【Бързо и лесно да се мотае】 Декорация за коледни топки имат малко тегло, което не ще се натовари на коледна елха, всяка подвесное украса има вградени шапки и предварително го очакваха връв, благодарение на което тези коледни украси лесно се закача на всеки клон на дървото, венец, венец, идеални за Коледа, Хелоуин, сватба, годеж, юбилей, празник, парти, коледно дърво, таван бижута и т. 【- Добри коледна украса】 ще Стане чудесно допълнение към вашия коледен бижутата и празничната декора.Украсете своя коледен празник този луксозен и творчески набор от коледна украса и напълнете къщата си на празничната атмосфера. 【Нечупливи коледни топки】 Тези коледни декорации, изработени от устойчив и екологичен пластмаса, трайни и тяхното не е лесно да се прекъсне, съчетават в себе си красота и блясък истинско стъкло, леки за най-добра украса за окачване.Безопасно за деца и домашни любимци не трябва да се тревожи за това, че стъклото поранят ръцете на бебето, е идеална за наряжания елха заедно с вашите деца. 【90 броя декорации за коледната елха】90 парчета прекрасни декорации за коледната елха се предлагат в най-различни форми и дизайни и са идеален начин да добавите цвят към вашият празничен сезон.В комплекта са включени коледни топки, 3 размера, звезда на върха на дървото, верижка от мъниста, бижута finial, снежинка, подаръчни кутии, звезди, гирлянда от мишуры и т. Голям брой и уникален дизайн правят тези коледна украса на атрактивни украса на коледната елха. 【Външен вид с няколко дизайнами】 Тези украшения за коледни елхи извършва в 3-те специални варианта на завършеност : блестящи, мат, с пайети.

R

Продукти в категория