.

.

Дървена табела с принтом под формата на кленов лист Здравей, есен, Логото на дървена знак във формата на кленов лист, Украса за семейния дървени табели, Интериор за ?

Дървена табела с принтом под формата на кленов лист Здравей, есен, Логото на дървена знак във формата на кленов лист, Украса

BGN 4.00
Продукти

◆ Подходящ размер : Подходящ размер е доста привлекателна за семейни бижута ◆ качествен материал : Този знак, изработен от дърво, повърхността е лесна и гладка, здрава, него не е лесно да се прекъсне, перевязан пеньковой въже, подходящ за настаняване на всяко място, което искате да декорирате. ◆ Използва висококачествена UV-печат, мастила за защита на околната среда.Това лого от метална ламарина не бликует, не избледняват, чист, ясен и водоустойчив. ◆ Широко приложение : Много подходящ за закачане на стена, входната врата, прозорец и дори в градината за партита на открито.Украса лятна дървена знаци подходящи за много случаи, като например модерен селска къща, кънтри, стил на украса на дома, хол, кухня, спалня, конферентни зали, ресторанти и т. ◆ Това е идеален подарък за приятел.Ако имате нужда от повече стилове, можете да дойдете в нашия магазин, за да изберете.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. ◆ Подходящ размер : Подходящ размер е доста привлекателна за семейни бижута. ◆ качествен материал : Този знак, изработен от дърво, повърхността е лесна и гладка, здрава, него не е лесно да се прекъсне, перевязан пеньковой въже, подходящ за настаняване на всяко място, което искате да декорирате. ◆ Използва висококачествена UV-печат, мастила за защита на околната среда.Това лого от метална ламарина не бликует, не избледняват, чист, ясен и водоустойчив. ◆ Широко приложение : Много подходящ за закачане на стена, входната врата, прозорец и дори в градината за партита на открито.Украса лятна дървена знаци подходящи за много случаи, като например модерен селска къща, кънтри, стил на украса на дома, хол, кухня, спалня, конферентни зали, ресторанти и т. ◆ Това е идеален подарък за приятел.Ако имате нужда от повече стилове, можете да дойдете в нашия магазин, за да изберете.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. Всяка ТАБЕЛА е изработена от дърво с професионално качество и се предлага с предварително предварително пробити дупки за по-удобно захващане. Декоративна живопис винтажного на знака е изработен с извити ръбове, за да се гарантира сигурността и стабилността.Той е подходящ за декорация на стените на много места, като например бар, кафе-сладкарница, заведение за хранене, билярдна зала, хотел, клуб, създаване на занижени, но модерна атмосфера.

R

Продукти в категория