.

.

Нож за масло Hemoton, 3ШТ Дървена Капачка За масло, Ножове За Подправки, Дюза За Сирене, Капачка За масло, Безопасна За хранителни продукти и Кухненски Прибори, Дюза За Ж?

Нож за масло Hemoton, 3ШТ Дървена Капачка За масло, Ножове За Подправки, Дюза За Сирене, Капачка За масло, Безопасна За хранителни

BGN 3.00
Продукти

Дървена капачка за масло, екологично чисти ножове за подправки, дюза за сирене, капачка за масло, безопасна за хранителни продукти и кухненски прибори, дюза за фъстъчено желеЛесно е само нарязани и намазывается.Екологично чисти ножове за подправки са подходящи за ресторанти, хранителни магазини, зали, кетъринг и т. са с Дървена капачка за масло е подходящ за приготвяне на сметана, сирене, гуакамоле, масло, торти.Лесен за отглеждане, измийте с топла вода и ги оставете да изсъхне.Изработен от естествено дърво, экологичен и е безопасен за продължителна употреба.Описаниеэто комплект дървени маслорезок, изработени от масивна дървесина, екологично чисти и безопасни за по-дълга употреба.Това прави готвенето по-ефективно и забавно.Подходящ за намазывания крем, конфитюр, масло и т. е Добър помощник в кухнята.Характеристики - Цвят : както е показано.- Материал : дърво.- Размер : 17 x 1,8 x 1 виж - Произведен от естествено дърво, экологичен и е безопасен за продължителна употреба.- Лесен за отглеждане, измийте с топла вода и ги оставете да изсъхне.- Лесно е само нарязани и намазывается.- Подходящ за приготвяне на сметана, сирене, гуакамоле, масло, торти.- Идеален за ресторанти, хранителни магазини, зали, кетъринг и т. са на Помещение и включва 3 х дървени маслорезки.

R

Продукти в категория