.

.

EXCEART 11 броя/1 Комплект от Въртящи се Инструменти Ръчни Инструменти Миниатюрни Инструменти Набор от Тренировки с Обратен Ход Края Фрезоване на Тренировки, Ръчна Бор?

EXCEART 11 броя/1 Комплект от Въртящи се Инструменти Ръчни Инструменти Миниатюрни Инструменти Набор от Тренировки с Обратен Ход Края

BGN 5.78
Продукти

Алуминиева сплавПрецизионное бормашина с менгеме : Мини-патронник за миниатюрен въртящи тренировки бижута инструменти от мъниста, точно и ефективно.Ръчни штифтовые забележка : въртеливо пробиване с ръчен натиск спестява време и се извършва бързо.Брекет-тренировка : Малка и гъвкава, тя е удобна и спестява време.Тренировки с тел калибром : цанга с дръжка 6 mm. Той може да побере диаметър 0,6 mm-3,0 мм Малки въртящи се инструменти : се Използват ръчни бормашини с штифтовыми менгеме, изработени от висококачествен материал.Алуминиева сплав.Прецизионное бормашина с менгеме : Мини-патронник за миниатюрен въртящи тренировки бижута инструменти от мъниста, точно и ефективно.Ръчни штифтовые забележка : въртеливо пробиване с ръчен натиск спестява време и се извършва бързо.Брекет-тренировка : Малка и гъвкава, тя е удобна и спестява време.Тренировки с тел калибром : цанга с дръжка 6 mm. Той може да побере диаметър 0,6 mm-3,0 мм Малки въртящи се инструменти : се Използват ръчни бормашини с штифтовыми менгеме, изработени от висококачествен материал.Списък на пакетите 1 x ръка тренировка 10 x тренировка Особености - Материал : Инструмент за усукване от алуминиева сплав. - Цвят : черен комплект обратни тренировки. - Може да се използва като ръчно бормашини с малки тел топчета за ръчни инструменти. - цанга с дръжка 6 мм. В него може да се побере ръчна бормашина от смола с диаметър 0,6 mm-3,0 мм - Мини-патрон, за миниатюрен въртящи тренировки бижута инструменти от мъниста, точно и ефективно на ръчни бормашини от смола. - Малки и по-гъвкави, но също така е удобен и трудозатратные тренировки. - Въртеливо пробиване с ръчен натиск, спестяване на време и бързо пробиване на лявата ръка. - Изработена от висококачествен материал, издръжлив на употреба на тренировка. - Размер : Около 16 x 2,5 x 2,5 см Ръчна бормашина с един край.Описание на продукта Жично използвате устройството длето Търсите професионален, но и ръчна бормашина?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашата професионална ръчна бормашина трябва да отговарят на вашите нужди.Ремесленная резба със собствените си ръце - това е един от най-добрите варианти за вас.

R

Продукти в категория