.

.

Toyvian Scalp Scrubber Чист Шампоан Силикон Скрубер За Баня Силиконовата Четка за Баня Силиконовата Четка за Шампоан Силиконовата Четка За Душ Четка за Гъба За душ Силикон С?

Toyvian Scalp Scrubber Чист Шампоан Силикон Скрубер За Баня Силиконовата Четка за Баня Силиконовата Четка за Шампоан Силиконовата Четка

BGN 8.14
Продукти

СКРУБЕР за душата : силиконова четка, която спомага за циркулацията на кръвта, облекчава надавливание на кожата, допринася за впитыванию средства за грижа за кожатаЧЕТКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ на ЛИЦЕТО : Тя има прост дизайн, но е много практичен за употреба.Ефективно и лесно почистете лицето и носа.СИЛИКОНОВА ЧЕТКА ЗА БАНЯ : четка помага за изчистване на кожата от излишния себум, черни точки и остатъци от грим.МАСАЖНА ЧЕТКА за тяло : groove Дизайн дава възможност за по-удобно почистване на лицето, лесно масаж и почистване на кожата, леко отшелушивать с помощта на вашия любим човек почистващо средство.ДЕТСКА ЧЕТКА ЗА КОЖАТА на ГЛАВАТА : Двустранен четка може не само почистват, но и масаж на кожата.Осъществяване на списък 1 х четка за лице Особености - Материал : силикон. - Може да се използва четката за грим или четката за измиване на лицето, пречистващата порите.Подходящ за почистване, ексфолиране и масаж на кожата на лицето.Дълбоко почиства порите и ефективно елиминира черните точки. - Силиконова четка, която спомага за циркулацията на кръвта, облекчава надавливание на кожата, допринася за впитыванию средства за грижа за кожата. - Проектиране на канали прави по-удобно почистване на лицето, лесно се масажира и почиства кожата, леко люспи на разстояние с помощта на вашия любим човек почистващо средство. - Двустранен четка може не само почистват, но и масаж на кожата. - Първо се намокря четка и лицето си с топла вода, выдавите малко препарат за почистване на дланта, леко разтривайте четка.Информация за продукта Е ръчно с четка за почистване на лицето.Двустранно изработен от суперматериала, който е приятен за кожата и не поцарапает лицето.Четка за почистване с двойни страни, всяка от които играе различна роля в почистване на вашето лице.Ефективно и лесно да почистите лицето си.Силиконовата страна помага за премахване на омертвевшую кожата и акнето.

R

Продукти в категория