.

.

Спестовната банка на Банките за пари Електронна Брава с Парола Мини Банкомат, за съхранение на Хартиените пари и монетите, най-Добрият подарък за деца, Момчета и Мо?

Спестовната банка на Банките за пари Електронна Брава с Парола Мини Банкомат, за съхранение на Хартиените пари и монетите, най-Добрият

BGN 15.11
Продукти

【Функция на спестовната банка】 : Използва се за съхранение на хартиените пари и монетите, хартиени пари автоматично засмукани навътре, монета пада отгореВ която може да се съхранява 600 броя на монетите или 100 броя книжни пари. 【Функция парола спестовната банка】 : Тя е защитена от 4 фигурални парола.Първоначална парола "0000".Можете да го промените на всеки 4-цифрена парола.Прегърни своя малка тайна за себе си. 【Безопасен материал】 : Изработен е от 100% безопасно ABS-пластмаса и електронни компоненти.Корпусът е изработен от екологично чист материал, защита от падане, който е здрав и устойчив на падане, което значително удължава срока на експлоатация.Можете да бъдете сигурни, че давате на децата си, малолеткам, момчета и момичета. 【Най-добрият подарък за деца】 : В прасенце се използва уникален дизайн на електронното парола.Това може да помогне на децата да формират добра навика да прави спестявания от най-ранна възраст.Като коледен подарък, подарък за рожден ден или празника, е най-добрият избор. 【Че получавате】 : 1 х Прасенце, 1 х Ръководство за потребителя. 【Функция на спестовната банка】 : Използва се за съхранение на хартиените пари и монетите, хартиени пари автоматично засмукани навътре, монета пада отгоре.В която може да се съхранява 600 броя на монетите или 100 броя книжни пари. 【Функция парола спестовната банка】 : Тя е защитена от 4 фигурални парола.Първоначална парола "0000".Можете да го промените на всеки 4-цифрена парола.Прегърни своя малка тайна за себе си. 【Безопасен материал】 : Изработен е от 100% безопасно ABS-пластмаса и електронни компоненти.Корпусът е изработен от екологично чист материал, защита от падане, който е здрав и устойчив на падане, което значително удължава срока на експлоатация.Можете да бъдете сигурни, че давате на децата си, малолеткам, момчета и момичета. 【Най-добрият подарък за деца】 : В прасенце се използва уникален дизайн на електронното парола.Това може да помогне на децата да формират добра навика да прави спестявания от най-ранна възраст.Като коледен подарък, подарък за рожден ден или празника, е най-добрият избор. 【Че получавате 】 : 1 х прасенце, 1 х Ръководство за потребителя. Забележка : Моля, прочетете внимателно следните инструкции за продукта преди употреба.

R

Продукти в категория