.

.

Универсален Охладител за мобилен Телефон, Преносим USB-Охлаждащ Вентилатор, Поставка за Радиатора с Вендузата Отдолу, Охладител за телефон с Изключване на звука за ?

Универсален Охладител за мобилен Телефон, Преносим USB-Охлаждащ Вентилатор, Поставка за Радиатора с Вендузата Отдолу, Охладител

BGN 30.40
Продукти

✯ Ефективно охлаждане : Радиатор мобилен телефон може бързо да се охлади телефон, да се намали консумацията на процесора, да се реши ситуацията, когато телефонът ви замръзне или се изключва автоматично се дължи на прекомерна консумация на енергия и ще ви позволи по-удобно да играете игри и да гледате филми ✯ Компактен размер : Благодарение на тяхната светлина тегло и компактен размер, този охладител за мобилен телефон, за да не създава усещане за тежест и не загораживает екран.Можете да го носите със себе си навсякъде, без да заема твърде много място. ✯ Надежден и практичен : вентилатор за охлаждане на мобилен телефон - добър спътник за вашия телефон.Той може бързо да се охлади вашия телефон и помага за намаляване на разряд на батерията на вашия телефон. ✯ Удобен за използване : дизайн нещастници лесно се фиксира и се отстранява.Прикрепив присоску към гладкото ръба, силно натиснете, за да зададете.4 нещастници трябва да натиснете отделно, за да изтръгне въздух, за да завършите инсталацията. ✯ Тих и безшумен : Вентилатор за охлаждане на телефона се захранва от USB и е безшумен дизайн.Не е нужно да се притеснявате за това, за да причинят неудобства на околните ви хора. ✯ Ефективно охлаждане : Радиатор мобилен телефон може бързо да се охлади телефон, да се намали консумацията на процесора, да се реши ситуацията, когато телефонът ви замръзне или се изключва автоматично се дължи на прекомерна консумация на енергия и ще ви позволи по-удобно да играете игри и да гледате филми. ✯ Компактен размер : Благодарение на тяхната светлина тегло и компактен размер, този охладител за мобилен телефон, за да не създава усещане за тежест и не загораживает екран.Можете да го носите със себе си навсякъде, без да заема твърде много място. ✯ Надежден и практичен : вентилатор за охлаждане на мобилен телефон - добър спътник за вашия телефон.Той може бързо да се охлади вашия телефон и помага за намаляване на разряд на батерията на вашия телефон. ✯ Удобен за използване : дизайн нещастници лесно се фиксира и се отстранява.Прикрепив присоску към гладкото ръба, силно натиснете, за да зададете.4 нещастници трябва да натиснете отделно, за да изтръгне въздух, за да завършите инсталацията.

R

Продукти в категория