.

.

Държач на дистанционното управление YECHUN Монтиране на стена - Прозрачен Органайзер за баня Без дупки във формата на Полукръг, Държач на дистанционното управление з?

Държач на дистанционното управление YECHUN Монтиране на стена - Прозрачен Органайзер за баня Без дупки във формата на Полукръг, Държач

BGN 2.33
Продукти

✯【Здрав 】 Притежателя на дистанционното управление без дупки е изработен от здрав и качествен дебел материалПремахнете всички петна е толкова просто, като избършете с топла гъба с вода и сапун. ✯【Лесно видима и вынимаемый】 Стенен органайзер за чекмеджетата с плаващи рафтове има ясна структура, кабинет, за да могат да бутилки в предвид, за да изберете бързо и извличане на съдържанието. ✯【Бърз монтаж】 Стенен държач на дистанционното управление се нуждае само самозалепващи ленти, лесен за инсталиране.За използване просто махнете капака, не сверля стената, и не изисква никакви допълнителни инструменти. ✯【Поставете си цел】 Нашето монтиране на стена с притежателя на дистанционното управление максимално увеличава пространството за съхранение, особено в ъглови шкафове и шкафове с дълбоко основание, къде обекти може да бъде твърд. ✯【Широко приложение】 Стенен държач за дистанционното управление може да се използва като обикновен държач за четка за зъби или паста за зъби, стойка за душ и закачалка за електрически самобръсначки, той може да стане чудесен организатора за аксесоари за банята за допълнително място за съхранение. ✯【Здрав 】 Притежателя на дистанционното управление без дупки е изработен от здрав и качествен дебел материал.Премахнете всички петна е толкова просто, като избършете с топла гъба с вода и сапун. ✯【Лесно видима и вынимаемый】 Стенен органайзер за чекмеджетата с плаващи рафтове има ясна структура, кабинет, за да могат да бутилки в предвид, за да изберете бързо и извличане на съдържанието. ✯【Бърз монтаж】 Стенен държач на дистанционното управление се нуждае само самозалепващи ленти, лесен за инсталиране.За използване просто махнете капака, не сверля стената, и не изисква никакви допълнителни инструменти. ✯【Поставете си цел】 Нашето монтиране на стена с притежателя на дистанционното управление максимално увеличава пространството за съхранение, особено в ъглови шкафове и шкафове с дълбоко основание, къде обекти може да бъде твърд. ✯【Широко приложение】 Стенен държач за дистанционното управление може да се използва като обикновен държач за четка за зъби или паста за зъби, стойка за душ и закачалка за електрически самобръсначки, той може да стане чудесен организатора за аксесоари за банята за допълнително място за съхранение.

R

Продукти в категория