.

.

Голяма (размер на кръста 30-42 инча) чанта-ковачи на премиум-клас на колана с цип кука за Omnipod Dash PDM (персонален мениджър на диабет) (B3-сив)

Голяма (размер на кръста 30-42 инча) чанта-ковачи на премиум-клас на колана с цип кука за Omnipod Dash PDM (персонален мениджър на

BGN 10.91
Продукти

(Размерът на талията е подходяща : 30"-42"/инч) Закопчалката на една кука и контурНито един магнитен материал, който не пречи на работата на устройството.Най-добрият еластичен материал, мек, гладък и твърд.Не се колебайте да се регулира на затягане.По-безопасни и по-удобни.Три дупки са много удобни, и две дупки в средата могат да бъдат настанени в дефицит на помпе, устройство за непрекъснат контрол на нивото на глюкоза в кръвта или подобен.Отвор вдясно застегивается на ципа, в него могат да бъдат поставени ключове, пари, карти и т. Забележка : не могат да бъдат измити с гореща вода и се сушат сушилня. (измийте го със студена вода и го оставете да изсъхне по естествен начин).Чанта-ковачи на SNK Premium с цип кука и контур / поясная лента. (Размерът на талията е подходяща : 30"-42"/инч) Закопчалката на една кука и контур.Нито един магнитен материал, който не пречи на работата на устройството.Най-добрият еластичен материал, мек, гладък и твърд.Не се колебайте да се регулира на затягане.По-безопасни и по-удобни.Три дупки са много удобни, и две дупки в средата могат да бъдат настанени в дефицит на помпе, устройство за непрекъснат контрол на нивото на глюкоза в кръвта или подобен.Отвор вдясно застегивается на ципа, в него могат да бъдат поставени ключове, пари, карти и т. Забележка : не могат да бъдат измити с гореща вода и се сушат сушилня. (измийте го със студена вода и го оставете да изсъхне по естествен начин).Чанта-ковачи на SNK Premium с цип кука и контур / поясная лента.

R

Продукти в категория