.

.

UXZDX Вертикална Сгъваема Закачалка за кухненските кърпи с Парцали, маса за Пробиване, Рафтове За Багаж, поставка за Чаши, Шкафове, Кухненски Приспособление (Цвят: D)

UXZDX Вертикална Сгъваема Закачалка за кухненските кърпи с Парцали, маса за Пробиване, Рафтове За Багаж, поставка за Чаши, Шкафове,

BGN 0.67
Продукти

Материал : Пластмаса кухненски инструменти, парцал закачалка за кухненските кърпи. поставка за бижута ръчно органайзер.Материал : Пластмаса. кухненски инструменти, парцал закачалка за кухненските кърпи. поставка за бижута ръчно органайзер.Вертикална поставка за парцали с четири кръст-образни греди, ви позволява да поставите няколко салфетки едновременно, се сгъва за съхранение когато не се използва, Име : Вертикална сгъваема закачалка за салфетки, Красива, така и практически, за да придадат красота кухня, мека на допир, проста форма, дебела и стабилна, лесно се отстранява с закачалки Разстояние между отделните пръчки е до 5 см, което е удобно за вентилация и източване на вода Чаша може леко да се съхранява и да се прибират, когато тя не се използва в хартиен держателе за кърпи за баня.

R

Продукти в категория