.

.

Луксозна хавлиена Кърпа За Ръце, Тюркоазено, Абстрактно и Модерно Изкуство за Баня, Кухня, Хавлиени Кърпи от Микрофибър 16x27,5 Инча, Меки Декоративни Кърпи за Дома, Хо?

Луксозна хавлиена Кърпа За Ръце, Тюркоазено, Абстрактно и Модерно Изкуство за Баня, Кухня, Хавлиени Кърпи от Микрофибър 16x27,5

BGN 7.99
Продукти

Размери : кърпи за ръце 16 x 27,5 инча за баняНормален размер за повечето хора.Подходящ за употреба от възрастни и деца, мъже, жени, деца и други видове хора, независимо от сезона.Материал : Кърпи за ръце, произведени от плат от микрофибър. меко, удобно, леко, приятно за кожата, на малка, уютна, дышащее, быстросохнущее, впитывающее вода, трайни, не избледняват и за него е лесно да се грижи.Гъвкавост : Тези кърпи за ръце са идеални за баня, кухня, пералня, общежития, фитнес зала, удобства.Като кърпа за лице, кърпи за ръце, кърпа за коса, чаено кърпа за баня, кухненски кърпи, кърпи за гостите, кърпа за пръсти, кухненски кърпи, спортно кърпа, спа-кърпи, кърпи за баня, кърпи за фитнес и т. идеален за ежедневна употреба. Трайност : Това е кърпа за ръце е здрава обработени ръбове, които предотвратяват распутывание.Здрав и издръжлив.Той ще се използва в продължение на дълго време в банята.Изчезва в колата и много бързо изсъхва.Уникален дизайн : В този кърпа за ръце нанесен стилен фигура.Може да се използва като украшение за дома, за да се подобри външния вид на вашата стая.Това е и идеален подарък за вашето семейство и приятели.Размери 16 x 27,5 инча Подходящ за употреба от възрастни и деца, мъже, жени, деца и други видове хора, независимо от сезона.Материал Кърпа за ръце, произведени от плат от микрофибър. Меко, удобно, леко, приятно за кожата, на малка, уютна, дышащее, быстросохнущее, впитывающее вода, издръжлив, не избледняват и за него е лесно да се грижи.Универсални Тези кърпи за ръце са идеални за баня, кухня, пералня, общежития, фитнес зала, удобства.Като кърпа за лице, кърпи за ръце, кърпа за коса, чаено кърпа за баня, кухненски кърпи, кърпи за гостите, кърпа за пръсти, кухненски кърпи, спортно кърпа, спа-кърпи, кърпи за баня, кърпи за фитнес и т. Това е кърпа за ръце е здрава обработени ръбове, които предотвратяват распутывание.Здрав и издръжлив.Той ще се използва в продължение на дълго време в банята.Изчезва в колата и много бързо изсъхва.

R

Продукти в категория