.

.

MFTJYO Шведски Кърпички За миене на съдове Кафе Кухненски Салфетки в Ретро стил, 6 Броя за Многократна употреба Губчатые Кърпички За Почистване на Впитывающая Кърпа З?

MFTJYO Шведски Кърпички За миене на съдове Кафе Кухненски Салфетки в Ретро стил, 6 Броя за Многократна употреба Губчатые Кърпички

BGN 1.67
Продукти

⭐Шведски кърпички за миене на съдове с висока попиваща способност : 6 броя кухненски салфетки с гъба, произведени от 100% порести фланела, характеризиращи се с отлична попиваща способност за вода, добра мекота, много меки на пипане, когато е мокро, бързо да им е лесно да се скъса ⭐Супер маслоотталкивающее : набор от кухненски салфетки за миене на съдове премахва мазнините и петната от микровълновата фурна, съдове, кухненски съдове за готвене и плот.Добавете малко цвят и забавление в кухнята и за живота, извършващи скучна работа за почистване. ⭐ Многократна употреба и трайно кърпа за миене на съдове : Тези абсорбиращи губчатые кърпи за миене на съдове са здрави и трайни, те могат да се перат в пералня, а също и за да им чистота в микровълнова печка.Това ще ви позволи да ги използвате в кухнята си дълго време, без да причиняват вреда на съдове или други предмети, които ви заведа. ⭐ Безопасно за кухня : Всяка впитывающее трайно кърпа за съдове 28 * 28 см (11 × 11 инча), быстросохнущий дизайн гарантира отсъствието на неприятна миризма, дори и след многократна употреба.Избор за вашата кухня, можете да се отървете от вонящи гъби и кърпи за еднократна употреба. ⭐ Кухненски кърпи за миене на съдове : Впитывающая моющаяся кухненска салфетка, която ще ви донесе приятни усещания от почистване, може да се използва за почистване на всякакви случаи, като домакински уреди, автомобили и хигиена на цялата къща.Ярки и красиви дизайни почистващи кърпички - това е хубав подарък за всички поводи, като например подаръци за нов дом, Ден на майката, Коледа, сватба на душата и т. ⭐Шведски кърпички за миене на съдове с висока попиваща способност : 6 броя кухненски салфетки с гъба, произведени от 100% порести фланела, характеризиращи се с отлична попиваща способност за вода, добра мекота, много меки на пипане, когато е мокро, бързо да им е лесно да се скъса. ⭐Супер маслоотталкивающее : набор от кухненски салфетки за миене на съдове премахва мазнините и петната от микровълновата фурна, съдове, кухненски съдове за готвене и плот.Добавете малко цвят и забавление в кухнята и за живота, извършващи скучна работа за почистване. ⭐ Многократна употреба и трайно кърпа за миене на съдове : Тези абсорбиращи губчатые кърпи за миене на съдове са здрави и трайни, те могат да се перат в пералня, а също и за да им чистота в микровълнова печка.Това ще ви позволи да ги използвате в кухнята си дълго време, без да причиняват вреда на съдове или други предмети, които ви заведа. ⭐ Безопасно за кухня : Всяка впитывающее трайно кърпа за съдове 28 * 28 см (11 × 11 инча), быстросохнущий дизайн гарантира отсъствието на неприятна миризма, дори и след многократна употреба.

R

Продукти в категория