.

.

MMyydds Топло Овални легло за Котка, Плюшен Легло за Куче, Възглавница за Котешки Къщички, Легло за домашни котки, детската стая, легло за домашни животни, развъдник (Цв?

MMyydds Топло Овални легло за Котка, Плюшен Легло за Куче, Възглавница за Котешки Къщички, Легло за домашни котки, детската стая,

BGN 27.46
Продукти

*** Вашият домашен любимец може да стъпи на него и да си по свое желание и да се влюби в негоТова може да помогне на вашия домашен любимец по-бързо се успокоят и да поспиш безмятежно. *** Създаване на комфортна и приятна обстановка за вашия домашен любимец.Въпреки че през есента и зимата е студена, вашият домашен любимец ще се чувства студ.А легло-чанта за домашен любимец е здрав и практичен, и може да се използва в продължение на дълго време. *** Точно шиене, здрави шевове, им е трудно да се отпуснеш.Лек дизайн осигурява максимална мобилност. *** Независимо от това, разрежда ли котки, кученца и други животни, това е идеалното място за вашия домашен любимец се чувствах като у дома си.Моля, имайте предвид, че се препоръчва на отделни пране и сушене.Тъй като той спрессованный, след отваряне на опаковката, моля, похлопайте, разклатете и оставете 48 часа, за разбиване. *** Вашият домашен любимец може да стъпи на него и да си по свое желание и да се влюби в него.Това може да помогне на вашия домашен любимец по-бързо се успокоят и да поспиш безмятежно. *** Създаване на комфортна и приятна обстановка за вашия домашен любимец.Въпреки че през есента и зимата е студена, вашият домашен любимец ще се чувства студ.А легло-чанта за домашен любимец е здрав и практичен, и може да се използва в продължение на дълго време. *** Точно шиене, здрави шевове, им е трудно да се отпуснеш.Лек дизайн осигурява максимална мобилност. *** Независимо от това, разрежда ли котки, кученца и други животни, това е идеалното място за вашия домашен любимец се чувствах като у дома си.Моля, имайте предвид, че се препоръчва на отделни пране и сушене.Тъй като тя спрессованное, след отваряне на опаковката, моля, похлопайте, разклаща се и се оставя да престои 48 часа, за да распушилось.Размер : Малък размер : 40*30 см, диаметър : 50* 40 см, дължина : 60 *50 см Подходящ за кучета малки и средни характеристики : Това меко одеало - добър избор, за да кучето си е топло.Можете да го поставите в детската стая, за да кучето е топло през зимата.Лесни за почистване и трайни. При ръчно измерване разликата е 2-3%.Моля, моля, разгледайте внимателно таблицата за измервания, преди да закупят продукта.

R

Продукти в категория