.

.

Courpal 144 бр. Набор от етикети за пране в минималистичном стил, Водоустойчиви Стикери, Водо-/Маслоустойчив Етикети за Пране, Бельевого кабинет, Домашната Баня и органи?

Courpal 144 бр. Набор от етикети за пране в минималистичном стил, Водоустойчиви Стикери, Водо-/Маслоустойчив Етикети за Пране, Бельевого кабинет,

BGN 2.33
Продукти

【Минималистичные етикети】Минималистичные етикети за дрехи, спално бельо и почистващи препарати за съдовеВключва 144 предварително отпечатани лъскавите водостойких етикети. 【Стандартен размер】 с Еднакъв размер на шрифта за всички надписи позволява перфектно да се съчетаят всички надписи. 【Надежден материал】 висококачествени винилови стикери лесно се нанасят, те са здрави и да се прибира, водоустойчив и издръжлив, всеки ред се отпечатва върху нашите висококачествени водонепропускливи лъскавите етикети без BPA. 【Высококонтрастные цвят】 Тези лесни за четене етикети с кратка дизайн и по-дребен шрифт на бял фон позволяват бързо и лесно намиране и сортиране на елементи от килера. 【Функционалност и гъвкавост 】 Пълна гама етикети с предварително отпечатан за перфектната организация на всяко пространство в банята, ще даде своя дом организирана и функционален вид.Минималистичные етикети за домашно бельо за организация на Етикетите за съхранение на дрехи, етикети за пране, етикети за прибиране на реколтата - Етикети с предварително отпечатан за организиране на кутии за съхранение - Етикети за организиране на бельо за консерви.

R

Продукти в категория