.

.

Бутилка за вода с Коте от аниме G-Ове, Чаша за вода от аниме Kawaii, Множество Бутилка за вода за Момичета 500 мл (kur & mel)

Бутилка за вода с Коте от аниме G-Ове, Чаша за вода от аниме Kawaii, Множество Бутилка за вода за Момичета 500 мл (kur & mel)

BGN 12.66
Продукти

【ДИЗАЙН АНИМЕ】 Това е бутилка за вода аниме кити, идеалният подарък за всеки любител на КТ коткаМожете да изберете, какъв символ или модел ви харесва. 【Неръждаема стомана 304】 Тази бутилка е изработена от неръждаема стомана 304, която е устойчива на корозия и безопасен за здравето.Отговаря на стандартите на FDA за контакт за използване с храни.Не е нужно да се притеснявате за протечках, той е с двойна изолация.Това не само осигурява много добра херметизацията, но и позволява на водата в бутилката, по-дълго запазва топлината, до 12 часа в топлина или студ. 【Трайни и преносими】 Капачката на бутилката има удобен дизайн с бутони.Трябва да натиснете леко, и капачката на флакона ще открие това, което прави използването на много удобно и помага да се предотврати разливане.Бутилка за вода, разделена на две части, което я прави много лесна за почистване. 【Голям капацитет 500 мл 】 С капацитет от 500 мл / 17 грама и с размери 21 * 6 см (8,26 * 2,36 инча).Той може да отговори на вашите различни нужди, включително за активна почивка, училище, автомобили и т. 【е ПОДХОДЯЩ ЗА МНОГО ПРИЛОЖЕНИЯ】 Бутилка вода аниме можете да използвате у дома, на работа, в училище, докато тренирате на открито, в залата, в колата, на плажа, в къмпинг или пешем туризма.Практични и издръжливи, за тези, които обичат аниме, това е, без съмнение, е много интересен подарък, който може да се използва като подарък за рожден ден, Коледа, Деня на благодарността, Великден и т. Ако нещо не е наред с нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви предложим най-правилното решение, докато не сте доволни.

R

Продукти в категория