.

.

Ваза за цветя GUGUGO Mushroom Lady Body за цветя, Декорация във формата на гъби в стил Фънк, Ваза за цветя във формата на задните части в един еклектичен стил за жени, Уникална Д?

Ваза за цветя GUGUGO Mushroom Lady Body за цветя, Декорация във формата на гъби в стил Фънк, Ваза за цветя във формата на задните

BGN 40.73
Продукти

【Дизайн с двойни страни】 Декоративна зелена ваза с градински чай е уникална и элегантна, това е двустранен дизайн с елементи на гъбата и на женското тялоВие ще бъдете обсебени от перфектно съчетание на грибовидных форми с завои на тялото отпред и женските форми отзад. 【Цветни и ярки】Реколта ретро-вази за тяло ръчно рисувани в различни ярки цветове, които могат да украсят външния вид на вашите цветя и пампасной билки.Като само ще сменяте различни места страхотни цветя, еклектичен гъби декор ще се превърне в елемент на естетичен декор на стаята. 【Здрав, но лек】 Здрав благодарение на гладкото литью от смола и дълготрайност на водоустойчиви покрития покритие.Моля, обърнете внимание, че във ваза face head достатъчно място за няколко стъбла на цветя аранжировки, цветя в комплекта не са включени.Размери : 7,08 "З. Опаковка по 1 парче. 【Спиращи дъха подаръци】 Чудесно допълнение към вашата маса, етажерка, на перваза, на централните елементи на декора и хола.Идеален като скъп подарък на любителите на цветя за модерния дом в стил бохо за рожден ден, сватба, нов дом, Свети Валентин, Ден на майката, Коледа. 【Прекрасен марка】 GUGUGO - марка, ориентирана към дизайна.Ние се стремим да проектирате къща на вашите мечти, за спазването на баланс между естетика и практичност.Моля, дайте ни шанс да се присъединят към вас, за да го направи още по-фантастичным.

R

Продукти в категория