.

.

Централен колан + Отделението блок за Oculus / Meta Quest 2, преносим мини-батерия с капацитет 5000 mah, разширение на допълнителни 2-4 часа, регулируема елитен каишка 3 в 1 за подо?

Централен колан + Отделението блок за Oculus / Meta Quest 2, преносим мини-батерия с капацитет 5000 mah, разширение на допълнителни 2-4

BGN 13.93
Продукти

✔ Разход на продукт : това е комплект с лента на главата и батерии блок за Oculus / Meta Quest 2, която осигурява комфортно носене и намаляване на натиска върху лицетоАкумулаторна батерия удължава време на възпроизвеждане, и ви предоставя най-доброто преживяване от виртуалната реалност. ✔ Взаимозаменяеми каишка Elite 3 в 1 : горната и долната опора в задната част на каишка Aolukytech Elite може да се комбинира с възможност за изключване, осигуряване на 4 различни стила на носене.Можете свободно да комбинирате опорните блокове в съответствие с форма на главата, което ги прави носенето по-удобно и подобрява игрите. ✔ Най-доброто качество : Главоболие каишка Aolukytech е изработен от смола материал за увеличаване на трайността и здравината на колана.В нашия батарейном блок се използва подсилена версия на изходния конектор, USB-C, тестван 5000 цикъла се отделят, без да се повреди. ✔ Двойно време на автономна работа : една батерия с капацитет 5000 mah осигурява около 2-4 часа игрово време в Quest 2. В куест 2 дава приоритет на използването на отделението блок, за да се играчи, може да продължи да играе при това акумулатор. (Наличието на две батарейных блокове осигурява Quest 2 неограничено време на автономна работа. ✔ Бързо и безопасно зареждане : Този аксесоар за Oculus Quest 2 има вход и изход, 5 В / 2 А (същия изход, че и оригинално зарядно устройство oculus quest 2), поддържа се зареждаме и разрядку, осигурява защита от презареждането, късо съединение, претоварване на работен ток и напрежение и няма да навреди на Quest 2. 1 х лента на главата. 1 х главоболие каишка.Разход на каишка за главата и отделението блок Aolukytech за Oculus / Meta Quest 2 е Комбиниран продукт Е много ефективен комбинация на колана и отделението блок за Oculus / Meta Quest 2, която осигурява комфортно носене и снижающая натиск върху лицето.Акумулаторна батерия удължава време на възпроизвеждане, и осигурява най-доброто преживяване от виртуалната реалност. Взаимозаменяеми каишка Elite 3 в 1 Горната и долната опора в задната част на каишка Aolukytech Elite може да се комбинира с възможност за изключване, осигуряване на 4 различни стила на носене.Можете свободно да комбинирате опорните блокове в съответствие с форма на главата, което ги прави носенето по-удобно и за подобряване на игрите.

R

Продукти в категория