.

.

Престанете да Пищи, да спре да Плаче, Спри да се Мисли, Горкият Аз, Е Време да се Носят Твоите Панталони За по-Големите Момчета И Събирам 30 мл В Обтягивающем Чаша.

Престанете да Пищи, да спре да Плаче, Спри да се Мисли, Горкият Аз, Е Време да се Носят Твоите Панталони За по-Големите Момчета

BGN 5.31
Продукти

Престанете да Пищи, да спре да Плаче, Спри да се Мисли, Горкият Аз, Е Време да се Носят Твоите Панталони за по-Големите Момчета И да Натрупа 30 грама Постно ЧашиВсеки наш чаша е изработена по поръчка на ръка от корпуса SUS 304 с покритие от висококачествен материал.Единствената капак за напитки, която използва силата на магнитите за задържане на вода, бира или питие в замъка.Траен цветен слой не избледнява, не се бели и не се напуква при продължително използване в полеви условия, както и осигурява допълнително сцепление.Чаша с двойни стени и вакуум между тях помага на питието си запазва температурата от 3 до 4 часа.Капацитет : 30 мл. Размери : Горен диаметър х Долен диаметър х височина : 7,8 х 7,8 х 24,8 (см). Опаковка : Чаша (без сламки) х 1 бр. ОТЛИЧНИ ИДЕИ за ПОДАРЪЦИ : Идеална идея за подарък за вашите приятели, гадже, приятелка, съпруг, съпруга, майка, майки, татковци, папеньки, свекър, дете, син, дъщеря, брат, сестри, чичовци, лели, дядовци, баба си за рождения ден, денят на св. Патрик, ден на майката, ден на бащата, ден на Св. Валентин, ден на благодарността, Коледа, деня на ветераните.ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК за КРАСОТА, С ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНИЕ - Нашите продукти с най-високо качество.Най-доброто обслужване на клиенти, Културата на нашата компания, фокусирана върху грижата за клиентите и повишаване на тяхната качество на услугата.Ето защо ние ви предлагаме 24/7/365 поддръжка за всички въпроси, които може да имате.Престанете да Пищи, да спре да Плаче, Спри да се Мисли, Горкият Аз, Е Време да се Носят Твоите Панталони за по-Големите Момчета И да Натрупа 30 грама Постно Чаши.Всеки наш чаша е изработена по поръчка на ръка от корпуса SUS 304 с покритие от висококачествен материал.Единствената капак за напитки, която използва силата на магнитите за задържане на вода, бира или питие в замъка.Траен цветен слой не избледнява, не се бели и не се напуква при продължително използване в полеви условия, както и осигурява допълнително сцепление.Чаша с двойни стени и вакуум между тях помага на питието си запазва температурата от 3 до 4 часа.Капацитет : 30 мл. Размери : Горен диаметър х Долен диаметър х височина : 7,8 х 7,8 х 24,8 (см). Опаковка : Чаша (без сламки) х 1 бр.

R

Продукти в категория