.

.

Руж за бузите на въздушна възглавница, Чисти Пудровые Руж на въздушна възглавница, Натурални руж за бузите, Розови Пудровые руж за бузите, Устойчив Водоустойчив Ма?

Руж за бузите на въздушна възглавница, Чисти Пудровые Руж на въздушна възглавница, Натурални руж за бузите, Розови Пудровые

BGN 2.67
Продукти

Руж за бузите на въздушна възглавница, които лесно се нанася - чисти пудровые руж на въздушна възглавница, които прекрасно се вписват към всеки цвета на кожата, като придава ви естествен тен и руж на бузите и помага да направи своя матов тен на по-здрави и младиФина пудра на прах, която лесно се смесва - Оранжево-розов руж на естествения цвят, те също могат да се използват като розови сенки за очи матов.Отличаващ се с копринено гладка текстура, той по естествен начин се слива с вашата кожа.Леки и меки пудровыми руж можете лесно да създадете лек грим.Лесен за употреба и преносимост - Руж идват с вградена конструкция гъби дръпвания, което е удобно за носене.Мини-огледало на капака ще задоволи вашите нужди в грима по всяко време и на всяко място.Нека вие ще бъдете пълни с енергия по всяко време!.Подходящ за различни сцени - Оранжево-розов руж е подходящ за всички видове и цветове на кожата, създавайки нежен розов грим.Идеален за ежедневието, партита и срещи.Внимателно подметите, промяна на формата на лицето и веднага покрасьте бузите.Инструкции за - 1. Махнете уплотнительную капака от кутията за прах. Скрутите пуховку и кутийка с пудра заедно. Нанесете руж върху лицето с мека пуховкой. не забравяйте за румянах "похлопывай, похлопывай"!Внимателно натиснете го, за да не е набран твърде много прах.Технически характеристики : Заглавие : Руж за бузите на въздушна възглавница нето Тегло : 49 грама Част : Вид на кожата на лицето : Общо Помещение включва : 1/4 бр. * Руж за бузите на въздушна възглавница Забележка : 1. Възможни са отклонения в 1-2 грама-за ръчно измерване. Поради различни монитори и осветление, снимките може да не се показва актуалния цвят на продукта.Благодаря ви за вашето разбиране.

R

Продукти в категория