.

.

2 БР Кръгла Плоча от неръждаема стомана 5 инча, С дърворезба, Многофункционални Кръгли Чинии за Подправки, С Чиния за ресторант и жилище (13,5 см)

2 БР Кръгла Плоча от неръждаема стомана 5 инча, С дърворезба, Многофункционални Кръгли Чинии за Подправки, С Чиния за ресторант и жилище

BGN 5.63
Продукти

【Дизайн полиране】 Повърхност трапезария, плочи от неръждаема стомана, гладка и блестяща, а след полиране, тя става по-голяма структураZakruglennoe дъното е перфектно ляга в ръката и лесно да поставите дланта на ръката си.Дъното е плоско и устойчиво. 【Висококачествени материали】 Форма за сос изработен от неръждаема стомана 304.Тя не ръждясва и не избледнява, и това не е толкова лесно да се разделят, тъй като друга купа.Дебели и здрави, добре издържа на натоварването и лесно деформиран. 【Спестяване на пространство и лесен за почистване】 Купа за потапяне могат да се прибират заедно, когато тя не се използва, че не заема място и е удобна за съхранение.Мръсотията лесно се скрие, и могат да бъдат перфектно почистване.Ви дава чисто и опрятное пространство. 【Предпоставка включва】 В комплекта са включени две чинии за потапяне.Размерът е около 13,5 × 13,5 х 2,5 см / 5,3 х 5,3 х 1 инч.Място на купа е достатъчно, за да можете да го използвате.Заоблени ръбове няма да навредят на вашите ръце. 【Широко приложение】 Чиния за подправки идеален за съхранение на различни подправки, маринати, студени ястия, плодове, горчица, сосове, кетчуп и много други.Най-добрият избор за семейства и ресторанти. 【Дизайн полиране】 Повърхност трапезария, плочи от неръждаема стомана, гладка и блестяща, а след полиране, тя става по-голяма структура.Zakruglennoe дъното е перфектно ляга в ръката и лесно да поставите дланта на ръката си.Дъното е плоско и устойчиво. 【Висококачествени материали】 Форма за сос изработен от неръждаема стомана 304.Тя не ръждясва и не избледнява, и това не е толкова лесно да се разделят, тъй като друга купа.Дебели и здрави, добре издържа на натоварването и лесно деформиран. 【Спестяване на пространство и лесен за почистване】 Купа за потапяне могат да се прибират заедно, когато тя не се използва, че не заема място и е удобна за съхранение.Мръсотията лесно се скрие, и могат да бъдат перфектно почистване.Ви дава чисто и опрятное пространство. 【Предпоставка включва】 В комплекта са включени две чинии за потапяне.Размерът е около 13,5 × 13,5 х 2,5 см / 5,3 х 5,3 х 1 инч.Място на купа е достатъчно, за да можете да го използвате.Заоблени ръбове няма да навредят на вашите ръце.

R

Продукти в категория