.

.

Luxshiny Държач за Ножове от Неръждаема Стомана стойка за Съдове от Неръждаема стомана Органайзер за готвене Стойка за Шкаф Сушилня за Трапезно сребро Титуляр за Кухн?

Luxshiny Държач за Ножове от Неръждаема Стомана стойка за Съдове от Неръждаема стомана Органайзер за готвене Стойка за Шкаф Сушилня

BGN 2.33
Продукти

Неръждаема стоманаНАБОР от НОЖЕВЫХ БЛОКОВЕ - неговата безопасна конструкция може да се направи опасно продукт, незащитени за вас и вашето семейство.ОРГАНАЙЗЕР за ЛЪЖИЦИ - подходящ за повечето от кухненски аксесоари, предназначени за използване в кухнята.КОФА ЗА НОЖОВЕ от НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА - Дъното не е с дизайн, забавящ преобръщане или увреждане.ДЪРЖАЧ ЗА НОЖОВЕ за СТЕК - Той е с добра структура и много издръжлив.РАФТОВЕ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на РАЗДЕЛОЧНЫХ ДЪСКИ - подходящ размер може да се инсталира навсякъде кухня е по желание, не заема голямо пространство.Пратката включва 1 х кофа за съдове Характеристики - Температура : от-40 ℃ до+ 230 ℃ Дишане - Цвят : Различни цветове Сушилня за съдове - Размер : 23,50x14,00x24,50 см. / 9,25x5,51x9 сушилня за съдове. - Материал : Държач за прибори за хранене от неръждаема стомана - Безопасна конструкция прави опасна страна несигурна, за да се защити безопасността на вас и вашето семейството на притежателя за кухненски ножове. - Той е изработен от хранително-вкусовата стомана, която е едновременно безопасна и гигиеничной.Издържа на висока температура дъска за табла на рафт за съхранение. - Дизайнът му е много креативную и обикновена сушилня за съдове. - Малък размер и по-голям капацитет, ефективно помагат да се съхранява разнообразна прибори за готвене, органайзер за кухненски ножове. - Вашите кухненски принадлежности не ще ръжда в този комплект ножевых блокове.Информация за стоки, Сушилня за чинии Кухня, Благодарение на своя дизайн и стил вие също можете да по друг начин да го използвате в кухнята.поставка за съхранение на форми за печене може ефективно да помогне съдържа кухненската маса в чисти и спретнати. поставка за съхранение на сушене ножове, в която можете да поставите всички видове кухненски принадлежности.Кухненски аксесоари, Ако имате тази кутия за съхранение, можете да разделите кухненски принадлежности на две категории : на ножове и други инструменти.комплект ножове за рязане на месо Е комплект за съхранение на ножове от неръждаема стомана.

R

Продукти в категория